AKTUELNO

Nova neobična životna priča ove srede od 22 i 45 časova vodi ekipu emisije „DNK“, na čelu sa voditeljkom Natalijom Simović, u Bačku Palanku.

Brak sa Srđanom joj nije prvi – Azra ima ukupno šestoro dece iz dva braka, ali,trenutno živi samo sa jednim. Kad je upoznala Srđana i odlučila da se uda za,njega, svoje dece iz prvog braka ostavila je kod majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Pomoć je zatražila Azra, koja želi da dokaže suprugu Srđanu da je biološki otac,četvrtog deteta koje su dobili u petogodišnjem braku.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa Srđanom je dobila četvoro dece, ali je samo jedno trenutno kod njih. Naime,,troje ostale dece oduzeo im je Centar za socijalni rad.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su do tada živeli u slozi, problemi počinju kada Srđanov rođeni brat počinje da,sumnja u snaju. On uporno tvrdi da se Azra iz Beograda vratila trudna i da najmlađe, četvrto dete nije Srđanovo.

Foto: TV Pink Printscreen

U kući i njihovom braku vlada loša atmosfera, jer Azra smatra da joj Srđan ne,poklanja dovoljno pažnje. Sa druge strane, on tvrdi da nije tako, već da Azra,ima svoje bubice i da preuveličava.

Međutim, iako zbog mišljenja najbližih sumnja u vernost svoje supruge, Srđan je priznao da je proveo noć sa bivšom devojkom.

Zbog čitave situacije, Azra je odlučila da će im mir u kući doneti jedino rezultati,DNK analize i da je neophodno da Srđanu dokaže da je otac njenog deteta.

Da li Azra govori istinu i kako će reagovati kad sazna da je Srđan proveo noć sa,bivšom devojkom, saznaćete u novoj epizodi emisije „DNK“ u sredu 20. novembra u,22 i 45 časova na TV Pink!

#DNK

#TvPink

'