AKTUELNO

Nije mogla da dođe sebi od šoka!

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostiće u novom, spektakularnom izdanju pet poznatih dama. Naime, Sanja će o svim aktuelnim temama razgovarati sa ministarkom bez portfelja Slavicom Đukić Dejanović, voditeljkama Suzanom Mančić i Natalijom Simović, pevačicom Gocom Tržan i bivšom učesnicom rijalitija ''Zadruga'', Pinkovom zvezdom Sarom Reljić.

Foto: TVPink Printscreen

Poznate dame govoriće o muško-ženskim odnosima, o kojim je Suzana Mančić štošta imala da kaže, a sjajna atmosfera u studiju i razgovori sa ostalim gošćama i voditeljkom inspirisali su je da se našali na nesvaidašnji način, kojim je sve u studiju nasmejala, a osobu "s druge strane žice" prilično šokirala!

Foto: TVPink Printscreen

Naime, Suzana je pozvala telefonom svoju prijateljicu Biljanu Jevtić i saopštila joj da je ostavila svog supruga, grčkog bankara Simeona Ocomokosa.

- Ostavila sam ga... Pa, zato što... Zato što ne valja! Razumeš, bre, ne valja - saopštila joj je Suzana, što je Biljanu šokiralo.

Foto: TVPink Printscreen

- Kako, bre, ne valja?! Šta se desilo, bre?! - iščuđavala se pevačica, koja nije ni znala da se Suzana sa njom sve vreme šali.

Ne propustite novo, uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 16. novembra u 17 časova!

Autor: Pink.rs

#Magazin In

#Suzana Mančić

'