AKTUELNO

Budite uz 'Novo jutro' televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu danas prelistavaju Vasilije Papović, zamenik glavnog i odgovornog urednika dnevnog lista "Alo" i Saša Adamović, istoričar.

- O sastanku predsednika Srbije, Aleksandra Vučića i francuskog predsednika, Emanuela Makrona, u Parizu,  kojem je neplanirano prisustvovao i lider tkzv. Kosova, Hašim Tači i o glavnim porukama koje su sa njega poslate, u temi Novog jutra razgovaraće Predrag Rajić iz Centra za društvenu stabilnost i DuškoTomić,  profesor Univerziteta za bezbednost i globalne studije, Američkog univerziteta u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

-  Šta tačno znači pojam nužna odbrana, kako se on dokazuje na sudu,na koje sve načine ljudi mogu da se zaštite od provalnika i šta raditi u slučaju da se nađemo u ulozi njihove žrtve - o ovim temama razgovaraju advokat Toma Fila i Stevan Đokić iz Centraza istrage i bezbednost.

- Uhapšeni Albanac u aferi u fabrici Prvi Partizan sa kojim su uhapšene još četiri osobe zbog krađe poverljive dokumentacija oproizvodnji municije. Da li je ovo klasična vojna špijunaža sa ciljem da se naša zemlja oslabi u trenutku kada jača vojnu moć i ulaže,u vojnu industriju. O ovome razgovaramo sa Vladom Radulovićem vojno političkim komentatorom I Dragišom Iveljom bivšim operativcem Državne bezbednosti.

Foto: Jelena Simonović

- Vest da su srpski student pobedili  u finalu debatnog turnira u Oksfordu, sve nas je obradovala. Koliko je bilo teško da studenti Pravnog fakulteta u Beogradu Miloš Marjanović i Janko Đorđević osvoje prvo mesto u finalu u otvorenoj kategoriji i na koju,temu su onidebatovali, reći će nam njihove kolege iz Akademske debatne,mreže Marija Živanović i Mila Marjanović.

- Aleksandar Simić glavni urednik programa u Sava Centru najaviće Gala predstava baletskih zvezda iz Sankt Peterburga.

- Naš gost ovog jutra biće i modni dizajner Bata Spasojević.

- Hit jutra rezervisan je za grupu Lapsus.

#Irina Vukotić

#Novo jutro

#Živorad Žika Nikolić

'