AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju!

Prema istraživanju agencije Nilsen, televizija Pink je ubedjivo najgledaniji komercijalni emiter, gledanija od drugoplasiranog i trećeplasiranog emitera zajedno. 

Pored uspešnih rezultata u ukupnom broju gledalaca, naša televizija gledanija je i u posebnim grupama gledalaca, pa je među ženskom populacijom Pink uspešniji i od Javnog servisa Srbije, dok je u odnosu na ostale komercijalne emitere naša televizija uspešnija u grupi gledalaca iz prestonice i starosti od 18-49 godina. Na zvaničnoj top listi među 12 najgledanijih emisija, čak sedam je Pinkovih.

Najgledaniji serijski progam svih komercijalnih emitera je sada već tradicionalno Pinkova serija "Crveni mesec" koju je pratilo približno 1.100.000 gledalaca. 

Foto: TV Pink Printscreen

Serije inostrane produkcije su takođe u samom vrhu gledanosti: "Elif", "Ljubav iz osvete", "Dženetine suze" i "Njena sudbina".  

Foto: Promo

Najgledanija zabavna emisija svih emitera je "Paparazzo lov" uz koji je ove srede bio milionski auditorijum. 

Foto: TvPink

U danu iza nas najgledaniji informativni program je Pinkov. Centralna informativna emisija "Nacionalni dnevnik" u samom je vrhu gledanosti, dok je "Novo jutro" najgledanija jutanja emisija svih komercijalnih emitera. 

Foto: TV Pink

Kako se dan počinje uz Pink, tako je i 23 odsto auditorijuma dan završilo uz Pink i emisiju "DNK".,

Foto: TvPink

Hvala Vam na ukazanom poverenju i ostanite uz vašu televiziju Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'