AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu istorijskog spektakla.

Klupko tajni, izdaja i zavera se odmotava i u 23. epizodi “Crvenog meseca”, koja je na program TV Pink večeras od 21 čas. Čini se da Oto više ne sumnja u Pavla, Marija ima emotivan razgovor sa majkom Natalijom, dok Sofija i dalje razmišlja o Nikoli i činjenici da je veren.

Nakon što mu je Sofija rekla da se Marija i Pavle poznaju još iz Sarajeva, Oto je želeo da sazna zašto su mu oboje to prećutali. Naizgled, njegova znatiželja je zadovoljena, ali Pavle nije uspeo da uveri i Sofiju.

Sofija, maločas ti nisam rekao, Pavle mi je objasnio odakle se znamo – rekao je Oto ćerki na izložbi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ah, pa to je divno. Samo me čudi kako se nas dvoje nismo sreli, Sarajevo je ipak mali grad – nije se dala prevariti Sofija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da možda ni Oto nije u potpunosti poverovao u ono što mu je Pavle rekao, pokazuje i to što je želeo da ga nakon izložbe suoči sa Marijom. Ali, Pavle je uspeo da se izvuče.

Mogli bismo da zapečatimo ovo uspešno veče jednim pićem u društvu moje supruge – predložio je Oto, ali je Pavle vešto izbegao susret.
Pa da nije možda malo kasno vaša ekselencijo?

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Marija vodi veoma emotivan razgovor sa majkom Natalijom u njenoj bolničkoj sobi. Ona se posle dugo vremena poverava Nataliji, ali jedino na šta nailazi je majčino nepoverenje u njenu iskrenost.

Znala sam, ti mi nikad nisi verovala. Uvek si me kritikovala kako neću da ti se poverim, kako nešto krijem, a kad ti se poverim I tražim tvoj savet, onda mi kažeš da lažem – rekla je Marija Nataliji.

Foto: TV Pink Printscreen

Izložba na kojoj su bili svi viđeniji ljudi, pokrenula je mnogo situacija koje će, po svemu sudeći, biti prekratnica za dalji razvoj događaja. I dalje zvanično Nikolina verenica, Teodora je pobesnela kad je saznala da je neka devojka pre nje kupila fotografiju na kojoj je Nikola.

Onda ćete sigurno razumeti zašto tražim da saznam koja devojka je kupila fotografiju pre mene, s obzirom na to da je na njoj moj verenik – zahtevala je Teodora da sazna identitet devojke.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, Sofija je sve više svesna Nikolinog statusa, ali je Hristina ohrabruje da ne odustaje od njega, posebno zato što misli da su simpatije uzajamne.

To je njegova verenica, a uskoro i njegova supruga. Uostalom, šta želiš time da kažeš? – pitala je Sofija Hristinu, koja joj je sasula sve u lice:
Može ona da bude šta god hoće, ti navodno nisi primetila kako on tebe gleda!
Ma tiše malo, šta si se raskokodakala – prekinula je Sofija Hristinino indiskretno ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će Sofija odustati od Nikole, kako će Teodora reagovati kad sazna identitet devojke koja je kupila Nikolinu fotografiju i da li je Oto zaista poverovao Pavlu ili i dalje postoji sumnja, saznaćete u 23. epizodi “Crvenog meseca” večeras u 21 čas na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Crveni mesec

#Ivana Dudić

#Miloš Đurović

#RTV Pink

#Roman Majetić

#Televizija Pink

#serija

#serija Crveni mesec

#Željko Mitrović

'