AKTUELNO

Nova potresna životna priča očekuje vas i u ovonedeljnoj epizodi "Trenutka iz sna".

U novoj epizodi trećeg serijala „Trenutak iz sna“ ovog četvrtka od 22:45 časova na TV Pink, upoznaćete novu junakinju koja se hrabro broila sa svim životnim nedaćama. U ovonedeljnoj emisiji čućete potresnu ispovest Gabrijele Vasić, kojoj će ekipa „Trenutka iz sna“ i voditeljka Tijana Čurović pokušati da pomogne na putu ka boljoj budućnosti.

Gabrijela je bila srećna, imala je supruga i pristojan život, sve dok jedna operacija nije pošla po zlu.

Ja osećam taj ubod na živo, to je neverovatan bol – započinje Gabrijela svoju priču, koju je potvrdila i njena majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Od tog krika... Ja sam se sledila i pomislila svašta – priseća se Gabrijelina majka tog traumatičnog događaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je imala podršku majke, od tog trenutka, Gabrijela se sa velikom traumom borila sama, s obzirom na to da je suprug napušta bez ijedne reči.

Ja verujem da se uplašio, da je bio mlad i da nije dovoljno zrelo shvatio celu situaciju – priča Gabrijela, pokušavajući da razume postupak svog muža.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog teškog životnog udarca, Gabrijela trpi dalekosežne posledice, koje su joj ugrozile zdravlje. Zbog toga je tim lekara koji sarađuje sa emisijom „Trenutak iz sna“ morao da izvrši sve potrebne analize, kako joj zbog svih zahvata ne bi bio ugrožen i život.

Na levoj dojci dve manje ciste od oko tri milimetara – saopštio je doktor rezultate analiza.

Foto: TV Pink Printscreen

Teške prepreke na putu do cilja očekuju i naše potencijalne kandidatkinje, Gabrijelu i Marinu, koje se bore sa gojaznošću.

Devojke, mi smo danas spremili za vas jedan veliki izazov – rekla je voditeljka Tijana dok su Gabrijela i Marina sedela za stolom punim hrane, sa povezom preko očiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će uspeti da odole najtežem iskušenju do sada i da li je Gabrijelino stanje bespovratno uništeno ili će savladati prepreke na svom putu, saznaćete u četvrtoj epizodi serijala „Trenutak iz sna“ u četvrtak 7. novembra od 22:45 časova na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'