AKTUELNO

Nove ekskluzivne priče očekuju vas u ovonedeljnom "Paparaco lovu".

Nova doza pikanterija iz života poznatih očekuje vas i ove srede od 22 časa na TV Pink u jednoj od najgledanijih emisija, “Paparaco lov”. Kao što ste navikli, kroz brojne aktuelne priče o domaćim zvezdama vodiće vas naše poznato TV lice, Ana Pendić Radoš.

Događaj koji je sasvim sigurno obeležio proteklu nedelju jeste povratnički koncert Darka Lazića. Nakon saobraćajne nezgode koju je imao pre godinu dana, kad je zadobio višestruke prelome i unutrašnje povrede, Darko se podvrgao rehabilitaciji, počeo da se vraća poslovnim obavezama, a onda je odlučio da priredi koncert simboličnog naziva “Novi početak”. Iako je koncert sam po sebi izazvao veliko interesovanje medije, sve prisutne je iznenadilo kada je došla Darkova bivša supruga Ana Sević sa njihovom ćerkom Lorenom. Na istom mestu bila je i Marina Gagić, Darkova verenica i majka njihovog sina, a kako su se ponašale bivša i sadašnja Lazićeva partnerka, saznaćete u “Paparaco lovu”.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako je od 6. septembra zvanično učesnik “Zadruge”, Dejan Dragojević morao je na kratko da napusti najgledaniji rijaliti na ovim prostorima – i to kako bi se pojavio na ročištu u sudskom procesu koji vodi sa Vesnom Rivas. Dejan je podneo tužbu protiv pevačice zbog uvrede ugleda i časti, a šta se događalo pre nego što su ušli u sudnicu, zabeležila je kamera emisije “Paparaco lov”.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su mnogi smatrali da je sledeći korak u vezi Milice Todorović i Miloša Paunovića brak, umesto toga dogodio se raskid. Kako je početkom septembra objavljeno u domaćim medijima, par već tada nije bio u vezi dva meseca, a Milica je zamolila Miloša da se iseli iz stana dok je ona na turneji. Od tada, pevačica se povukla iz javnosti, ali od ekipe “Paparaco lova” nije mogla da se sakrije. Na snimcima se vidi da Milica i dalje kuburi sa kilažom, a gde živi nakon raskida, otkriva ovonedeljna emisija.

Foto: TV Pink Printscreen

Mada je prošlo više od godinu dana od njegovog učešća u “Zadruzi”, Sloba Radanović i dalje izaziva interesovanje medija, koji se trude da isprate svaki njegov korak. On se nedavno ponovo našao u žiži interesovanja, kada je u javnost dospela informacija da je između njegove bivše supruge Kristine Kije Kockar i njega došlo do fizičkog obračuna u njegovom stanu. Iako su oboje demantovali, kamera “Paparaco lova” pratila je pevača u stopu i došla do saznanja da je on ipak trenutno preokupiran zdravljem svojih roditelja koje redovno vodi na lekarske kontrole. Šta se još događa u Radanovićevom životu, videćete u snimcima koje su napravili najpoznatiji srpski paparaci.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekuje vas još mnogo ekskluzivnih priča, zato ne propustite “Paparaco lov” u sredu 6. novembra u 22 časa na TV Pink!

Autor: M.Đ.

#Ana Pendić Radoš

#Ana Sević

#Darko Lazić

#Dejan Dragojević

#Marina Gagić

#Milica Todorović

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Slobodan Radanović

#Televizija Pink

#Vesna Rivas

#emisija

#voditeljka

'