AKTUELNO

Nove intrige očekuju vas u novoj epizodi "Crvenog meseca".

Na programu TV Pink je upravo sada nova 21. epizoda istorijskog spektakla “Crveni mesec”. Epizoda, čije je prikazivanje upravo počelo, donosi nove planove Nikole Pašića, nove dogovore Stojana Stanimirovića, ponovni susret Sofije i Nikole, ali i sve bolju poslovnu saradnju muža i ljubavnika, Ota Baumena i Pavla Dimitrovića.

Dok prestolonaslednik Aleksandar I Karađorđević priprema taktiku u slučaju početka rata sa Austro-Ugarskom, Stojan razgovara sa svojim novim čovekom u austrijskom poslanstvu. Na iznenađenje mnogih, u pitanju je ljubavnik Marije Baumen, Pavle Dimitrović.

U ovakvim delikatnim i rizičnim misijama, od presudne važnosti je iskustvo. A kao što sam rekao, ja ga imam, tako da sam vrlo dobro znao da moram da iskoristim i najmanju priliku koja mi se pruži. To sam i učinio. I skoro sam siguran da sam pribavio veoma važne informacije – saopštio je Pavle nove informacije iz poslanstva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon razgovora sa Pavlom, Stojan odlazi kod Nikole Pašića i potkrepljen novim informacijama, savetuje ga da manje rade samostalno, a da se više okrenu prestolonasledniku Aleksandru.

Ja mislim da je bolje za nas da sada sarađujemo sa dvorom – predložio je Stojan, što je zateklo Pašića:
Zašto bre Stojane bolje za nas?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znajući da je kao svog najbližeg pomoćnika u poslanstvu zaposlio ljubavnika svoje supruge i čoveka koji sarađuje sa srpskom Vladom, Oto poziva Pavla da mu se pridruži na jednom događaju.

Večeras ćete me pratiti na izložbi. Nisam siguran da moja žena može da krene, nisam joj unapred javio, ne znam da li će moći da menja planove. Znate, moja žena je apsolutno posvećena našoj maloj porodici – govorio je Oto, na šta je Pavle, koji veoma dobro zna koliko je Marija posvećena porodici, odgovorio:

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste veoma srećan čovek.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon susreta sa Nikolom u hotelu “Moskva”, Sofija hitno mora u bolnicu, gde je smeštena njena baka Natalija. Uviđajući ozbiljnost situacije, Nikola poziva Sofiji kočije, kako bi što pre otišla kod bake.

U varošku bolnicu, molim Vas – rekao je Nikola, a ovaj gest dirnuo je Sofiju:
Hvala Vam!

Foto: TV Pink Printscreen

Da li se Natalijino stanje pogoršalo, da li će na izložbi doći do fatalnog susreta Marije i Pavla pred Otom, i da li će Pašić odlučiti da je vreme da prestolonasledniku saopšti sve informacije iz austrijskog poslanstva, saznaćete ako budete uz 21. epizodu serije “Crveni mesec” na TV Pink.

Autor: M.Đ.

#Crveni mesec

#RTV Pink

#Roman Majetić

#Televizija Pink

#serija

#serija Crveni mesec

#Željko Mitrović

'