AKTUELNO

Televizija Pink tokom vikenda, ubedljivo je najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, gotovo gledaniji od ostala tri komercijalna emitera zajedno.

Pink je najgledaniji i u apsolutno svim posebnim grupama gledalaca, a u odnosu na ostale komecijalne emitere najveća prednost ostvarena je u kategorijama gledalaca urbane i ženske populacije, dok je Pink izbor publike starosti od 18-49 godina.

Tokom sva tri dana vikenda serijski program naše kuće beleži fantastične rezultate. Pinkova serija "Crveni mesec" uspešno završava treću nedelju emitovanja kao ubedljivo najgledaniji serijski program svih komercijalnih emitera sa milionskim auditorijumom.

Foto: TV Pink Printscreen

U subotu u samom vrhu gldanosti, našla se i serija "Preživeti Beograd"  koja je ubedljivo najgledanija u kategoriji publike starosti od 18-49 godina. Slede serije inostane produkcije: "Elif", "Njena sudbina", "Dženetine suze", "Ljubav iz osvete".

Foto: TV Pink Printscreen

Među najgledanijim emisijama, visoke pozicije zauzimaju formati naše informativne redakcije: 24časa sa Dušicom, kao i reprizno emitovanje emisije "Crna-Hronika specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komercijalnih emitera je "Nacionalni dnevnik", dok je verna pinkova publika uz "Kontraviziju" i politički talk show "Hit Tvit" koji je pratio milionski auditorijuom.

Foto: TV Pink Printscreen

"Novo jutro", za dane vikenda dvostruko je gledanije od emisija sličnog sadžaja ostalih komercijalnih emitera, dok je vikend u znaku prve "Zadrugovizije" u ovoj sezoni, koju je pratilo 22 odsto auditorjuma I približno 1.100.000 gledalaca.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe verna pinkova publika bila je uz direktna uključenja u Zadrugu, kao i "Zadruga Izbacivanje". Popodnevni vikend termin rezervisan je za "Magazin IN", koji je u subotu među najgledanijim emisijama u danu, ali i nedeljom za, "Premijera vikend specijal".

#Gledanost

'