AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu serije ''Preživeti Boegrad''.

Četvrta epizoda serije „Preživeti Beograd“, koja je osvojila domaću publiku, na programu je večeras od 21 čas na TV Pink. Ovonedeljna epizoda donosi i nove avanture četiri glavne junakinje koje pokušavaju da se izbore sa izazovima koje život u Beogradu nosi.

Tokom kontrole u studentskom domu, upravnik doma i portir Vojo proveravaju da li ima ilegalaca u „Studenjaku“. Marina se sakrila u ormar, a Ljudmila mora da preuzme,njen identitet, kako bi ostala u njihovoj sobi. Da li će Marinin plan biti uspešan i da li će Ljudmila ostati da živi sa njima, saznaćete već ove subote.

Foto: Promo

Posle predavanja na fakultetu, Nevena i Stevan se sastaju. Ona će konačno saznati,kakvo je to iznenađenje Stevan spremio – stan u Beogradu koji želi da joj pokloni. 

- To je iznanđenje, jel ti se sviđa – bio je uzbuđen Stevan, ali je Nevena i dalje nepoverljiva.

I ti meni sve ovo nudiš kao prijatelj? – pitala ga je Nevena, koja nije ostala ravnodušna na ovaj gest.

Miladin dolazi u Beograd i uspeva da pronađe Vitin lokal, mesto gde Ružica radi. Međutim, tamo zatiče samo Vitu.

- Zašto tražite ćerku? – zanimalo je Vitu.,,- Prijatelju, ja hoću da popričam s njom u vezi sa njenim gazdom. Jel,ti tog gazdu znaš, tog Vitu? – rekao je Miladin, ne znajući da razgovara upravo sa Vitom.

Ružica napokon dolazi, a otac joj govori kao nema potrebe da radi i da će joj on obezbediti novac.

Foto: Promo

- Ti si ’ćero ovde došla da učiš, a ne da konobarišeš – rekao joj je Miladin, a na njeno negodovanje izvadio je štos švajcarskih novčanica.

U znak zahvalnosti za pomoć koju im je pružio, Marina nabavlja Voji karte za,studentsku predstavu na FDU u kojoj igraju njene koleginice.

- Moje ortakinje glume, pripremaju neku predstavu, avangardnu. Pa što,ne bi ti otišao, upoznao se malo sa njima? – rekla je Marina.

Foto: Promo

Voja i upravnik doma odlaze radujući se dobrom provodu. Ipak, doživeće nešto sasvim,drugačije, nešto veoma neobično.

Četiri devojke u pratnji Kokija i Jablana, na poziv Jablanovog strica Goruna oduševljeno odlaze na večeru u prestižni beogradski restoran. Međutim, kad ih Gorun ostavi na cedilu sa neplaćenim računom shvatiće da povod za večeru nije bilo samo druženje. Izgleda da prepredeni Jablanov stric ima drugačije planove sa našim studentima.

Kako će se ekipa izvući iz problema koji im je Gorun ostavio i šta ih sve još očekuje, saznaćete večeras u četvrtoj epizodi serije „Preživeti Beograd“.

Autor: Pink.rs

#serija

'