AKTUELNO

Hvala na ukazanom poverenju!

Na sredini ove radne nedelje, ubedljivi rezultati merenja gledanosti za televiziju Pink, koja je u danu iza nas ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, gledaniji od,drugoplasiranog i trećeplasiranog komecijalnog emitera zajedno.

Foto: Tv Pink

Pink je gledaniji i od Javnog servisa Srbije u posebnim grupama gledalaca među ženskom i urbanom populacijom, dok je u odnosu na ostale komercijalne emitere našatelevizija ubedljivo najgledanija. Na zvaničnoj top listi, među deset najgledanijih emisija u danu, čak pet je Pinkovih.

Foto: TV Pink Printscreen

Najgledaniji serijski pogram svih komecijalnih emitera već treću nedelju je serija “Crveni mesec”. U danu iza nas, Pink ovu seriju pratilo je 1.250.000 gledalaca, što je,ujedno ubedljivo najgledaniji format u terminu svog emitovanja, odnosno udarnom,prime-time terminu.

Foto: TvPink

Sa neverovatnih 25% udela u gledanosti i plasmanom u top pet najgledanijih emisija, tradicionalno se našao “Paparazzo lov”, dok je u kasnom večenjem terminu bez konkuencije sa auditorijuom od 27% emisija “DNK”.

Foto: TV Pink Printscreen

“Nacionalni dnevnik” je ubedljivo najgledanija infomativna emsiija svihkomercijalnih emitera, dok  je “Novo jutro” najgledanija jutarnja emisija svih komercijalnih emitera.

Serije “Elif”, “Njena sudbina”, “Dženetine suze” i “Ljubav iz osvete” su visokopozicionirane na zvaničnoj top listi, dok je u kasnom večernjem terminu Pink ubedljivo najgledaniji emiter a naša publika dan je završila uz emisiju “Zadruga-PitanjaGledalaca”.

Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija

'