AKTUELNO

Ne propustite novu epizodu emisije "Trenutak iz sna".

Borba za bolju budućnost očekuje vas ovog četvrtka u 22:45 časova na TV Pink, u novoj epizodi treće sezone serijala „Trenutak iz sna“. Heroina ovonedeljne epizode je Ivana Đukić i njena ispovest o borbi za život.

Ivana je veliki životni udarac doživela kada je bila trudna – u periodu kada je trebalo da se ostvari u najlepšoj životnoj ulozi.

Trebalo je da se porodim, prokrvarila sam i 15 minuta sam krvarila. Tu sam izgubila vid – počela je Ivana svoju potresnu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Pomoć je stigla, ali fatalna greška dovela je Ivanu do ivice smrti.

Krv sa puno bakterija je stigla do bubrega, i tu su mi otkazali bubrezi. Oba – rekla je Ivana, a ovom događaju posvedočila je i njena majka.
Posle tri dana je pala u komu – ispričala je Ivanina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

Posledice tog događaja Ivana i dalje oseća jer su ozbiljno ugrozile njeno zdravlje. Upravo zbog narušenog zdravlja, Ivana je morala da obavi detaljne analize, kako bi tim „Trenutka iz sna“ bio siguran da dalje intervencije neće ugroziti njen život.

Mi smo doktore spremne da čujemo rezultate – rekla je voditeljka Tijana Čurović tokom konsultacija sa doktorom.
Vi ste spremne, a sad da vidimo da li ćemo moći to da radimo – rekao je doktor.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok se razmatra da li Ivanino stanje dozvoljava ostvarenje snova, Gabrijela i Marina, koje ste upoznali u prethodnoj epizodi, bore se za svoju epizodu „Trenutka iz sna“.

Foto: TV Pink Printscreen

Tim instruktora koji je radio na Gabrijelinom i Marininom izgledu, dobio je rezultate njihovih lekarskih pregleda.

Imali smo uvid u tvoje rezultate lekarskih pregleda. Ustanovili smo da imaš dijabetes tipa 2 i da ti je usporen rad štitne žlezde – rekao je intruktor Marini, dok su ustanovili da se Gabrijela nije pridržavala pravila i ishrane.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li će ih ovo saznanje i kršenje pravila isključiti iz procesa i ugroziti svaku šansu za promenu koja im je neophodna i da li će Ivana moći da se podvrgne intervencijama, saznaćete u novoj epizodi „Trenutka iz sna“ u četvrtak 31. oktobra u 22:45 časova na TV Pink!

Autor: MĐ

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tijana Čurović

#Trenutak iz sna

#emisija

#voditeljka

'