AKTUELNO

Da li će dva potpuna stranca doživeti ljubav na prvi pogled i sklopiti brak!

Nova epizoda druge sezone emisije koja je osvojila publiku, “Brak na neviđeno”, očekuje vas ovog četvrtka od 22 časa na TV Pink. I ovog puta, tim stručnjaka marljivo je radio na proceni kanididata, kako bi im pomogao da pronađu savršenog partnera.

Ove nedelje upoznaćete dvadesetpetogodišnju Ivanu Gajić iz Loznice i deset godina starijeg Mladena Lupulova iz Beograda – dvoje samaca koji nisu imali sreće u ljubavi, bar ne do sada.

Ivana se do sada nije udavala i nema decu. Radi u “Telekomu”, a san joj je da postane pevačica i estradna zvezda, na čemu vredno radi.

Pevanjem se bavim od malih nogu, volim da se slikam i da se snimam – otkrila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni ovonedeljni mladoženja Mladen se nije ženio, sportski je tip i radi kao spasilac na bazenima, jezerima i morima.

Bavim se spasilaštvom, radim kao spasilac. Obožavam da letim motornim zmajem – ispričao je Mladen.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana i Mladen izgledaju dobro i vode računa o izgledu, ali ipak im to nije pomoglo u ljubavi. Na njihovom primeru se vidi da u današnje vreme lepota nije dovoljna za pronalaženje pravog partnera.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Da li su Ivana i Mladen pravi spoj, saznaće u emisiji “Brak na neviđeno”, ali tek na venčanju. Oni će se prvi put sresti pred matičarem, kada će imati svega pet minuta da odluče da li žele da sklope brak ili ne.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ukoliko hemija proradi, venčaće se, a zatim uputiti na medeni mesec. Nakon dve nedelje, ekipa emisije, na čelu sa voditeljkom Milicom Kon, posetiće ih da proveri kako funkcioniše njihova bračna zajednica i da li su zaista idealni partneri.

Da li su Ivana i Mladen pravi spoj, saznaćete u novoj epizodi šou programa za upoznavanje “Brak na neviđeno” u četvrtak 31. oktobra od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: MĐ

#Brak na neviđeno

#Milica Kon

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'