AKTUELNO

I ovog utorka ne propustite novu epizodu "Kuće od srca".

Nove epizoda najhumanijeg TV serijala, “Kuća od srca” ovog utorka od 22 časa donosi nastavak teške životne priče porodice Sekulić iz Sopota i borbu cele ekipe za njihovu bolju budućnost. Jelena Matijašević i Žarko Lazić morali su da obave ozbiljan razgovor sa Darkom i Đurđijom, kako bi se izgradnja njihovog novog doma nastavila.

Naime, nakon Darkove potpune nezainteresovanosti za rad na gradilištu, Žarko mu je predočio koliko je ozbiljna poslednja opomena koju mu ekipa “Kuće od srca” upućuje i da će ponovno kršenje pravila serijala za posledicu imati prekidanje radova.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako su problem sa domaćinom za sada rešili, ekipa nailazi na novu prepreku – vremenske uslove na koje ne mogu da utiču, a koji znatno usporavaju radove i čine izgradnju doma gotovo nemogućom.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored kiše, radove ometa i nedostatak radne snage na gradilištu – osim Darka, njegovog strica I pobratima, niko drugi se nije pojavio kako bi pomogao i olakšao posao. Nad gradilištem se nadvija nova sumnja i pitanje – da li je bez preko potrebne radne snage izgradnja kuće uopšte moguća?

Foto: TV Pink Printscreen

I dok Žarko pokušava da reši problem sa nedostatkom građevinskog materijala, Jelena se raspitivala o bolseti Darkove ćerke Rade, pokušavajući da pomogne.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ekipa može da pomogne maloj Radi u borbi sa teškom bolešću i da li će Jelena I Žarko uspeti da se izbore sa svim preprekama na putu izgradnje novog doma porodici Sekulić, saznaćete u trećoj epizodi šeste sezone najhumanijeg TV serijala, “Kuća od srca” u utorak 29. oktobra u 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Jelena Matijašević

#Kuća od srca

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#Žarko Lazić

'