AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju! Ostanite uz vaš Pink!

U danu za nama, televizija Pink je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji. Pored toga što je Pink ostvario najveći udeo u ukupnom broju gledalaca, naša televizija gledanija je od svih komercijalnih emitera zajedno, dok je u gotovo svim kategorijama gledalaca Pink najgledanija televizija u Srbiji.

Najveća razlika u odnosu na ostale emitere, vidiljiva je u grupama gledalaca urbanih sredina, starosti od 18-49 godina, ženskom populacijom ali i gledocima iz prestonice. Na zvaničnoj top listi u top deset najgledanijih emisija u danu, našlo se šest Pinkovih.

Foto: TvPink Printscreen

Ubedljivo najgledaniji igrani pogram svih komercijalnih emitera je pinkova serija „Crveni mesec“ koju je pratilo više od 1.200.000 gledalaca. Pored serije koja u trećoj nedelji emitovanja obara rekorde, u samom vrhu i u top pet najgledanijih formata u danu našao se „Paparazzo lov“ koji je pratilo neverovatnih 25% auditorijuma. Ostali formati našeg igranog programa visoko su pozicionirani na zvaničnoj top listi: „Elif“, „Njena sudbina“ i „Dženetine suze“. Pinkovim vestima se veruje.

Foto: Promo.

20% auditorijuma pratilo je centralnu informativnu emisiju „Nacionalni dnevnik“, koji je ujedno ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komecijalnih emitera, kao i „Novo jutro“ kao najgledanije u kategoriji jutanjih emisija svih komercijalnih emitera. U kasnom večernjem terminu, apsolutni lideri su emisija „DNK“ sa 27% auditorijuma, kao i emisija „Zadruga-Pitanja gledalaca“.

#Televizija Pink

'