AKTUELNO

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije "DNK".

Nova epizoda jedne od najgledanijih emisija “DNK” očekuje vas i ove srede od 22:45 časova na TV Pink. Neobična životna priča i novi akteri odveli su voditeljku Nataliju Simović u Jasenovo.

Pomoć od ekipe emisije “DNK” zatražio je Mile, koji želi da proveri da li je biološki otac troje dece, koje je dobio u braku sa Slavicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvoje su godinama živeli bez većih problema, uz poneku svađu nakon koje je Slavica nakratko odlazila od kuće.

Mile je u jednom trenutku otišao u Austriju na privremeni rad, a kada se vratio kući, Slavica ga je dočekala sa željom da više ne budu zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako joj je Mile ispunio tu želju, njih dvoju su nastavili da se povremeno viđaju kao par.

Međutim, kada je jednom prilikom bio kod nje u poseti, u kupatilu je pregledao njen telefon i ustanovio da se dopisuje sa još dvojicom drugih muškaraca.

Foto: TV Pink Printscreen

Poruke se bile lascivne, a jednog od muškaraca sa kojim se Slavica dopisivala poznavao je i lično. Izgubivši poverenje u Slavicu, Mile je počeo da sumnja u njenu vernost i dok su bili u braku.

Zbog toga, Mile je odlučio da pozove ekipu emiisje “DNK“ i potvrdi ili negira sumnje u to da je otac troje dece koje je dobio sa Slavicom.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je Mile otac Slavičine dece ili ne, saznaćete u novoj epizodi emisije „DNK“ u sredu 23. oktobra od 22:45 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#DNK

#Natalija Simović

#RTV Pink

#Televizija Pink

#emisija

#voditeljka

'