AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavamo sa Draženom Ostojićem Urednikom u Srpskom telegrafu i Ratkom Femićem urednikom političke rubrike u dnevnom listu "Kurir".

Nakon što je ruski premijer Dimitrij Medvedev u Srbiji rekao da Rusija podržava Srbiju, i da je spremna da joj pruži svaku pomoć u očuvanju njenog teritorijalnog suverentita i integriteta, Prištinski mediji ne prestaju da komentarišu ovu izjavu. O važnosti ove Medvedove izjave, licitacijama o tome ko će sedeti u prištinskoj vladi, ali i najavi podizanja prvih optužnica pred specijalnim sudom za zločine OVK, razgovaramo sa Milovanom Drecunom, predsednikom skupstinskog odbora za KiM.

Seksualna aktivnost mladih počinje sve ranije. Nova istraživanja pokazuju da je sada ta granica spuštena na 16 godina. Koliko su ovi podaci realni i kako se mladi o ovoj temi informišu.

Može li istorija da se prekroji i gde je antifašizam danas, tema je o kojoj razgovram sa istoričarima Predragom Markovićem i Nebojšom Damnjanovićem

Kako uspeva da se izbori sa životnim i umetničkim izazovima? Koliko ima istine, a koliko fikcije u trilogiji Solunska 28 i da li je teže pisati romane ili muzičke tekstove? Gost Novog jutra dr Nele Karajlić

Pod reflektorima je glumac Dragan Marinković Maca sa kojim ćemo razgovarati o regionalnoj hit predstavi "Kakva ti je žena, takav ti je život".

Hit jutra rezervisan je za Baneta Nedovića koji će nam predstaviti svoju novu pesmu ''Mislim da si ti''.

#Novo jutro

'