AKTUELNO

Nastavlja se liderska pozicija TV Pink, koja je već treći dan ove nedelje ubedljivo najlgedanija televizija u Srbiji govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored uspešnijih rezulata u ukupnom broju gledalaca, naša televizija najgledanija je u posebnim grupama gledalaca, među kojima se najviše ističe publika urbane populacije, starosti od 18-49 godina, kao i pripadnice ženske populacije.

Među top 13 najgledanijih emisija u danu, devet je Pinkovih.

Foto: Pink.rs.

Treća epizoda Pinkove nove serije "Crveni mesec" našla se među najgledanijim emisijama u danu, sa gotovo 28 odsto auditorijuma i približno 1.300.000 gledalaca u udarnom prime-time terminu. 24 odsto auditorijuma i nešto više od 1.000.000 gledalaca pratilo je nove skrivene snimke poznatih u "Paparazzo lovu“, dok je sa 27 odsto auditorijuma tradicionalno u samom vrhu gledanosti emisija "DNK".

Foto: Pink.rs

Verna pinkova pubika pratila je ostale sadržaje našeg igranog programa, pa su tako serije "Elif", "Njena sudbina" , "Ljubav iz osvete" i "Dženetine suze" među najgledanijim emisijama u danu. 20 odsto auditorijuma bilo je uz Pinkov "Nacionalni dnevnik“ koji je ubedjivo najgledanija infomrativna emisija svih komercijalnih emitera, dok je "Novo Jutro" u odnosu na emisije sličnog sadržaja drugih komercijalnih emitera ubedljivo najgledanije.

Foto: E-stock/Kobra, Pink.rs

Neverovantih 33 odsto auditorijuma završilo je dan uz Pink i emisiju "Zadruga-Pitanja gledalaca“, dok su u samom vrhu gledanosti direktna uključenja u Zadrugu.

Uspešni rezultati su upravo proizvod vašeg poverenja! Hvala vam na ukazanom poverenju i ostanite uz Pink !

#Gledanost

'