AKTUELNO

Nova epizoda očekuje vas večeras od 21 čas na televiziji Pink.

Premijerno prikazane prve dve epizode serije „Crveni mesec“ Romana Majetića juče su na TV Pink zabeležile nezapamćenu gledanost, što govori u prilog tome da je njen idejni tvorac Željko Mitrović ponovo pogodio ukus publike.

Foto: TvPink Printscreen

Na početku serije smo upoznali Stanimiroviće, Ružičiće i Baumenove, a sada vam otkrivamo šta vas očekuje u večerašnjoj epizodi.

Dok se još sležu utisci sa bala, ali i postavljenja mladog oficira Nikole Stanimirovića (Miloš Đurović) u službu regenta Aleksandra Karađorđevića (Mihajlo Jovanović), Dragutin Dimitrijević Apis (Slaviša Čurović) sumnja u njegovu lojalnost. On se sastaje u kafani sa oficirom Jovanom Ružičićem (Boja Lazarov) i prenosi mu plan koji se tiče Nikole.

Foto: TvPink Printscreen

Za to vreme Nikola razgovara sa svojim najboljim prijateljem i ratnim drugom, poručnikom Petrom Ružičićem (Ljubomir Bulatović), Jovanovim sinom i Teodorinim (Mina Milićević) bratom, o situaciji koja se dogodila na balu. Dok mu Petar priča da je grdio svoju sestru, Nikolu muče druge stvari. Zašto Panta Draškić (Vladislav Mihailović), prvi ađutant princa Aleksandra, pokazuje surovost prema njemu? Ipak, pristaje da ode do svoje verenice Teodore i razreši sa njom probleme koje imaju.

Foto: TvPink Printscreen

U domu porodice Bauman napeta je atmosfera. Sofijina (Ivana Dudić) majka Marija (Nina Grahovac) ne krije nervozu zbog preseljenja u Beograd, ali ni zbog ćerkinih političkih stavova koje glasno govori. Dok njen otac Otto Baumen želi da se što bolje uklopi u novi ambijent, Marija smišlja plan kako da uda ćerku i napusti Srbiju.

Foto: TvPink Printscreen

Nikola će doživeti još jednu neprijatnost – pokrenuta je istraga u kojoj bi on mogao da bude ključni svedok. Ipak, pored svega, njega i dalje najviše muči Sofijin pogled na balu, a da o tome ne sme nikome da kaže ni reč, pa čak ni rođenoj sestri Milici (Andrea Ržaničanin), koja brine za svog brata.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će Nikola pristati na sve kompromise, gledaćemo u nastavku serije „Crveni mesec“, svakog radnog dana u 21 čas na najuspešnijoj komercijalnoj televiziji u regionu – TV Pink.

Autor: Pink.rs

#Crveni mesec

#najava

#serija

'