AKTUELNO

TV Pink ostvarila je nezapamćene rezultate gledanosti – jubilarna 25. sezona krunisana je jučerašnjim rezultatima, kao ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, prema zvaničnim podacima agencije Nilsen.

Prema istraživanjima u danu iza nas, u udarnom terminu, tokom emitovanja prve epizode istorijsko – ljubavnog spektakla "Crveni mesec", ukupan broj gledalaca naše televizije jednak je zbiru svih preostalih emitera zajedno. Pink je u danu iza nas bio najgledanija televizija u Srbiji i među posebnim grupama gledalaca – ženskom, publikom starosti od 18 do 49 godina, ali i među gledaocima sa teritorije Beograda. Na zvaničnoj top listi, ubedljivo najgledanija emisija u danu na svim televizijama je prva epizoda istorijskog spektakla „Crveni mesec“ u produkciji TV Pink. Željko Mitrović, kao i reditelj Roman Majetić i čitav autorski tim ovog istorijskog TV spektakla, imali su velika očekivanja od ovog projekta, a da su ona bila opravdana, dokaz je i milionski auditorijum koji je bez daha pratio prvu epizodu “Crvenog meseca”.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Tokom premijernog emitovanja istorijskog pektakla “Crveni mesec”, od 21 čas, uz Pink je bilo više od 50 odsto ukupnog auditorijuma, što rezultatima potvrđuje da je zapravo, svaki drugi gledalac bio uz “Crveni Mesec”. Prvu epizodu, od samog početka pa do kraja, pratilo je 34 odsto auditorijuma u udarnom prime time terminu, što je jednako zbiru ostalih emitera zajedno! Neverovatnih 1.600.000 gledalaca ispratilo je početak nove serije, koja prema svim aspektima predstavlja najzahtevniji projekat TV Pink. U odnosu na druge slične sadržaje emitovane u istom terminu, rezultati serije “Crveni mesec” daleko su ispred ostalih.

Foto: Jelena Simonović

Kada govorimo o posebnim grupama gledalaca, serija “Crveni mesec” gledanija je u apsolutno svim kategorijama gledalaca, a najveći udeo i razliku u odnosu na drugoplasirani Javni servis Srbije, vidljive su u grupi gledalaca muške i ženske populacije, urbane, gledalaca starosti od 18-49 godina, kao i gledalaca iz prestonice gde je Pink ostvario znatno veći zbir u odnosu na ostale emitere. Najambiciozniji projekat TV Pink, “Crveni mesec” i razvoj ljubavne priče između srpskog vojnika Nikole Stanimirovića I ćerke austrijskog vojnog atašea Sofije Baumen, gledaoci mogu da prati svakog radnog dana od 21 čas na TV Pink.

Foto: Jelena Simonović

Dan premijera na TV Pink obeležila je nova autorska emisija novog Pinkovog lica Dušice Spasić. Emisiju “24 časa sa Dušicom”, premijeno možete pratiti svaki radni dan u 17:30 časova, a u svom prvom emitovanju, visoko je pozicioniana na zvaničnoj top listi najgledanijih emsiija.

Foto: RTV Pink

Dan za nama bio je uspešan i za infomativnu redakciju koja je u okviru emisije “Poslednja vest” pratila dolazak turskog predsednika. Pinkova publika pratila je i “Popodnevni dnevnik”, dok je centralna informativna emisija “Nacionalni dnevnik”, ubedljivo najgledanija informativna emisija svih komecijalnih emitera, među deset najgledanijih emisija u danu. Gledaoci su svoje poverenje poklonili i najgledanijem jutarnjem programu svih komecijalnih emitera, „Novo Jutro“.

Čak 27 odsto auditorijuma noć je završilo napeto uz prvi „Zadruga – Trenutak istine“ koji je pratilo 1.100.000 gledalaca. Na listi najgledanijih emisija u danu našla su se i direktna uključenja u Zadrugu.

Foto: Printscreen YouTube/ Bloomberg, Printscreen Instagram/zola_dj_, Pink.rs/Ivan R.

Pored ubedljivih rezultata Pinkove serije „Crveni mesec“, u danu iza nas, serije inostrane produkcije beleže odlične rezultate. Serije „Dženetine suze“, „Ljubav iz osvete“ i “Njena sudbina“ su među osam najgledanijih emisija u danu.

Hvala vam na poverenju i ostanite uz Vaš Pink!

Pink.rs

#Crveni mesec

'