AKTUELNO

Još jedan utorak od 23 časa rezervisan je za vaš omiljeni lejt najt šou, “Ami G Show”, a Ognjen Amidžić će ovog puta ugostiti četiri dame – Anabelu Atijas, Katarinu Ostojić Kaju, Miju Borisavljević i Daru Bubamaru.

Domaću javnost je iznenadila informacija o razvodu Anabele Atijas i Andreja Atijasa, posle sedam godina braka. Idilična slika o zajedničkom životu uzdrmana je prošle godine, kada je Andrej fizički nasrnuo na pevačicu, ali je par naizgled ovu krizu uspeo da prebrodi. Ipak, godinu dana kasnije Anabela i Andrej rešili su da definitivno stave tačku na brak u kom su dobili ćerku Blankicu. U kakvim su sad odnosima, kako je i da li je prebrodila drugi razvod i koliko joj u ovom teškom period znači podrška porodice, Anabela otkriva u emisiji “Ami G Show”.

Foto: Ivan Vučićević

Ništa manje šokantna nije bila ni vest o razvodu Katarije Ostojić Kaje i di-džeja Džunior Džeka. Nakon šet godina braka i brojnih medijskih nagađanja o prevarama i turbulencijama u njihovom odnosu, njih dvoje rešili su da se razvedu. Kako je nastavila dalje posle razvoda i šta joj se trenutno događa u životu, Kaja će ispričati upravo večeras kod Ognjena.

Foto: Printscreen Instagram/realjuniorjack, Printscreen Instagram/kaya_ostojic

Mia Borisavljević uživa u vezi sa Bojanom Grujićem, sa kojim ima i ćerku Emu, a iako nije takva u prvatnom životu, nedavno je objavila pesmu koja nosi naziv “Zaljubljiva”. Da li planira da vezu sa Bojanom kruniše brakom, da li će Ema dobiti brata ili sestru I šta publika može da očekuje u narednom periodu kada je o poslu reč, Mia će otkriti u emisiji “Ami G Show”.

Foto: Pink.rs

Da Ognjen ne bude najduhovitiji u studiju, pobrinuće se neponovljiva Dara Bubamara, koja će kao i uvek ogovoriti na sve sulude izazove.

Foto: Promo.

Očekuje vas najbolja zabava, zato ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Ami G Show” večeras od 23 časa na TV Pink!

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Andrej Atijas

#Bojan Grujić

#Dara Bubamara

#Džunior Džek

#Kaja Ostojić

#Mia Borisavljević

#Ognjen Amidžić

#Razvod

'