AKTUELNO

Smogla je snagu da progovori o bolnoj temi u emisiji ''Magazin In''.

Ovog subotnjeg popodneva u emisiji ''Magazin In'' autorka i voditeljka Sanja Marinković ugostiće pet poznatih dama. Naime, Sanja će o aktuelnim temama govoriti sa pevačicama Nadom Obrić, Radom Manojlović, Teodorom Džehverović i Anabelom Bukvom, kao i glumicom Vjerom Mujović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela se nedavno razvela od Andreja Atijasa, a sada je smogla snagu da stane pred kamere i podeli sa javnošću svoju bolnu ispovest.

- Ovo je prvi put ovako lajv da govorim. Postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati, iako ćemo i jedno i drugo da krenemo dalje, a on je već krenuo... Ja moram da priznam da sam danima bila kao da mi je neko umro. Nijedan me muškarac nije osvajao tako kao on - rekla je Anabela u ''Magazinu In'' sa suzama u očima.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IMAM SVOJ PONOS: Đole Đogani izbacio Slađu Delibašić iz kuće u kojoj je živela sa ćerkom i unukom! ŠOKIRAĆE VAS NJENA REAKCIJA!

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 28. septembra u 17 časova!

Autor: M. K.

#Anabela Atijas

#Magazin In

'