AKTUELNO

Posle kratke letnje pauze, ove nedelje vas od 18:50 časova na kanalu Pink 2 očekuje nove, 13. sezona emisije "Biljana za vas", autorke i voditeljke Biljane Obradović.

Kako iz ne tako popularnog sporta sa velikom voljom i disciplinom postati prvak sveta, ove nedelje otkriva naša proslavljena tekvondistkinja Milica Mandić. Na vlastitom primeru je više puta pokazala da do uspeha nema nesavladivih prepreka, a kakvo je naličje ovog sporta i medalja koje je osvojila i koliko rada, truda i odricanja stoji iza svega, ispričaće u intervjuu sa Biljanom.

Možda vam ime Jelena Nikolić ne znači mnogo, ali ako kažemo da je gost emisije "Biljana za vas" bila Kontra kulturna, onda znate da se radi o mladoj spisateljici i umetnici, čija nova knjiga izlazi za mesec dana na Sajmu knjiga u Beogradu. Ko je Jelena Nikolić, a ko Kontra kulturna, šta je kultura a šta nekultura danas i zašto voli trep, ova devojka otkriva u razgovoru sa Biljanom.

Foto: RTV Pink

Marina Abramović je u Beogradu otvorila izložbu "Čistač", koja predstavlja prvu veliku evropsku retrospektivu njenog života i stvaralaštva, koncipirana u bliskoj saradnji s umetnicom, a koja je otvorena do januara 2020. godine. Ništa manje zanimljiva nije ni izložba u Muzeju istorije, posvećena knjeginji Jelisaveti Karađorđević. Sve o svom životu, uspesima, padovima, sreći i onome što pratilo njen život, knjeginja Jelisaveta govorila je za emisiju "Biljana za vas".

Razgovarali smo sa najpoznatijim fudbalskim jutjuberom u Rusiji Kra Savom, ali i sa mladom čelistkinjom Jelenom Čelo, koja je u Americi sarađivala sa rediteljem Džejmsom Kamerunom, a sada priprema i koncert u Beogradu.

Tapeti Ane Cvejić koji ulepšavaju enterijer, pripreme za izbor Miss Srbije, ali i radni atelje pred reviju Verice Rakočević, samo su neki od priloga koje smo pripremili na startu nove sezone.

Ne propustite početak 13. sezone emisije "Biljana za vas" u nedelju 29. septembra od 18:50 časova na kanalu Pink 2.

Pink.rs

#Biljana Obradović

'