AKTUELNO

Hvala vam na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

Tokom sva tri dana vikenda TV Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter, sa procentualno malom razlikom u odnosu na Javni servis Srbije, govore zvanični podaci agencije Nilsen.

Pored značajno boljih rezultata u ukupnom udelu u gledanosti, Pink je u određenim grupama gledalaca, gledaniji i od Javnog servisa, među kojima se najviše ističu grupa gleladaca ženske populacije i gledalaca starosti od 18-49 godina.

Tokom vikenda, verna pinkova publika pratila je serijski program naše televizije. Među najgledanijim formatima su serije “Elif”, “Dženetine suze”, “Ljubav iz osvete” i “Njena sudbina”.

Foto: RTV Pink/Promo

Ubedljivo najgledaniji informativni program svih komercijalnih emitera je Pinkov “Nacionalni dnevnik” sa približno 1.100.000 gledalaca, dok je “Novo jutro” dvostruko gledanije od jutarnjih emisija slične sadržine ostalih komercijalnih emitera. I ostali formati naše informativne redakcije su u samom vrhu gledanosti: “Popodnevni dnevnik”, “Nacionalni dnevnik u 13h”, “Jutarnji dnevnik”,kao i kratki pregled vesti “Minut dva”.

Foto: Pink.rs

Najjači utisci i ove nedelje sumirali su se u političkom talk show programu “Hit tvit”, koji je pratilo preko 1.100.000 gledalaca. Sledi i “Kontravizija” koja je visokopozicionirana na zvaničnoj top listi. U subotu i nedelju, popodne naša publika provela je uz emisiju “Žikina šarenica”, kao i ostale vikend talk show emisije: “Magazin In” i “Premijera vikend specijal”.

Foto: TV Pink Printscreen

Rijaliti program “Zadruga” svakodnevno beleži sve veći broj publike, pa je tokom dana vikenda naš rijaliti dominantan na zvaničnim top listama. Pinkova publika pratila je sva dnevna uključenja u Zadrugu kao i specijalne emisije: “Zadruga-Nominacije”, Zadruga- Izbacivanje”, “Pitanja novinara”, “Gledanje snimaka”, ali i nedeljni specijalni zadatak u “Zadruzi”.

Foto: Pink.rs

Nastavljamo sa vama da i dalje osvajamo najbolje rezultate. Hvala na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'