AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Štampu danas prelistavaju Duško Vukajlović glavni i odgovorni urednik dnevnog lista "Alo" i Dragan Vujičić novinar Večernjih novosti.

Tema jutra : Kakvi su danas odnosi Srbije i SAD? Šta je u govorima u Pranjanima na obeležavanju 75ogodišnjice od operacije Halijard bila najznačanija poruka? Šta je to što će odrediti politički kurs američke administracije prema Srbiji u narednom periodu? Kakve se promene mogu očekivati?

Vlada Srbije usvojila je na sednici predlog "pozitivnog rebalansa" budžeta koji predviđa povećanje plata od 1. novembra od osam do 15 odsto. Najveće povećanje plata biće u zdravstvu i to za medicinske sestre i tehničare od 15 i lekare od 10 odsto. Ovog jutra gost Siniša Mali minister finansija.

Šta je veći problem zapadnog Balkana - albanska mafija ili islamski ekstremizam? O ovome će govoriti prof. dr Ilija Kajtez sa Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost, novinar Marko Lopušina i publicista Tomislav Kresović.

U mirnoj šetnji Parade ponosa u Beogradu, neki od učesnika su pored transparenata sa simbolima prajda nosili i ikone ali prelepljene nalepnicama u duginim bojama. Da li je cilj takvih transparenata bila provokacija? Kako gej aktivisti ocenjuju ovogodišnji prajd? Gosti Novog jutra Milica Đurđević, Osnivač Srpskog sabora Zavetnici i Predrag Azdejković, Gej aktivista

Pod reflektorima "Novog jutra", glumica Iskra Brajović

Hit jutra rezervisan je za Hit jutra rezervisan je za Ivicu Stančića, interpretatora starogradskih i izvornih narodnih pesama

#Novo jutro

'