AKTUELNO

Hvala vam na ukazanom poverenju.

I treći dan ove nedelje, TV Pink je ubedljivo najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, sa procenutalnom razlikom manjom od 1% u odnosu na Javni servis Srbije. Pored toga, naša televizija ostvarila je udeo u gledanosti, jednak svim preostalim emiterima zajedno.

Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je bio gledaniji i u posebnim grupama gledalaca, među kojima se najviše ističu gledaoci ženske i urbane populacije, ali i starosti od 18-49 godina. Na zvaničnim top listama, među 10 najgledanijih foramta, čak 6 emisija emitovano je na Pinku.

Visokorangirane su serije inostrane produkcije: „Elif“, „Njena sudbina“, „Dženetine suze“ i „Ljubav iz osvete“. Najgledanija inforamtivna emisija svih komercijalnih emitera sa udelom u gledanosti od 23% je centralna informativna emisija „Nacionalni dnevnik“, dok je visokopozicioniran i „Popodnevni dnevnik“ naše televizije.

Foto: Promo.

Foto: TvPink Printscreen

Svakodnevno raste i broj gledalaca koji je uz naš rijaliti „Zadruga“, te je tako emisija „Zadruga - Pitanja gledalaca“ među deset najgledanijih emisija u danu sa auditorijuom od 1.100.000 gledalaca. Na zvaničnoj top listi među najgledanijim formatima su i dnevna uključenja u naš hiper rijaliti „Zadruga“.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Vam na poverenju i ostanite uz Vaš Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'