AKTUELNO

Hvala Vam na ukazanom poverenju.

Prvi vikend nove TV sezone, televizija Pink zauzima lidersku poziciju medju svim televizijama u Srbiji. Početak treće sezone hiper rijalitija i useljenje u Zadrugu, u petak je ubedljivo najgledanija emisija u danu, sa gotovo neverovatnih 49% auditoriujuma! Tokom višesatnog uživo prenosa, iz minuta u minut publika je bila uz našu televiziju, dok je u određenim trenucima udeo u gledanosti prelazio i 50%, što je 20% vise u odnosu na procenat svih ostalih emitera zajedno.

Foto: TvPink Printscreen

Svaki drugi gledalac pratio je useljenje u Zadrugu, ali trend rasta gledanosti Zadruge nastavio se i tokom vikenda. Naša televizija u subotu je ubedjivo najgledaniji komercijalni emiter, sa vecim ostvarenim udelom u gledanosti od svih ostalih komercijalnih emitera zajedno. Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je bio gledaniji i u posebnim grupama gledalaca. Naš program, tradicionalno već prati urbana i ženska publika, kao i gledaoci starosti od 18-49 godina.

Foto: Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

U petak je najgledanija emisija u danu „Zadruga useljenje“, dok su serije inostrane produkcije tokom dana vikenda u samom vrhu gledanosti. Serije „Elif“, „Dženetine suze“ i „Ljubav iz osvete“ pratila je verna pinkova publika. Sve vesti na jednom mestu i prave informacije saznajete u našem najgeldanijem informativnom programu medju svim komercijalnim emiterima.

„Nacionalni Dnevnik“ kao centralna informativna emisija je prvi na listi, a slede ga: „Nacionalni dnevnik u 13h“ i „Popodnevni dnenvik“ . Da je „Zadruga“ popularna od samog početka govore i specijalne emisije koje ste pratili za dane vikenda.

Foto: TvPink Printscreen

U popodnevnom terminu prvi izbor vođe u Zadruzi pratilo je 22% publike, dok je veče rezervisano za prva pitanja novinara koje je pratilo približno 1.200.000 gledalaca. Na zvaničnoj top listi među najgledanijim emisijama našli su se: početak 19-te sezone „Magazin IN“, kao i letnji specijal „Žikine Šarenice“ i reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“.

Foto: Pink.rs/Promo

Milionski auditorijum u nedelju je pratio izbor za Mis i Mistera Zadruge. Dok su u poslednjem danu u nedelji medju najgledanijima emisija „Kontravizija“, kao i popodnevni talk show „Premijera Vikend Specijal“:

Hvala vam na ukazanom poverenju i ove jubilarne 25. sezone ostanite uz Vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'