AKTUELNO

Budući zadrugari gostovali su u prvoj emisiji "Magazin In" u novoj, 19. po redu sezoni.

Sutra, 7. septembra u 17 sati, s prikazivanjem počinje devetnaesta sezona emisije "Magazin in" autorke i voditeljke Sanje Marinković! Ona je navikla svoju vernu publiku na uvek zanimljive, aktuelne goste koji u njenoj emisiji govore o onome o čemu inače ćute, a već na samom početku nove sezone očekuje vas uzbudljiva emisija koja će vas ostaviti bez daha!

View this post on Instagram

Nista ne moze da zameni tu jednostavnu eleganciju uzivanja u poslu kojim se bavis ❤️ Pocela je devetnaesta sezona moje autorske emisije Magazin in 😉 Trudicu se da sebi ne dopustim ono sto ne bih smela kao domacin i autor jedne od najgledanijih emisija na ovim prostorima 😊 Sta bi to moglo da bude 😂😂😂 ?! Hvala mojoj @rtvpink na ukazanom poverenju i hvala publici koja bira da subotom od 17h uziva uz pricaonicu Magazin in 🎼 #lovemyjob #magazinin #mojamerasrece #dugdan #12sati #snimanje #naporno #nervoza #umor #zadovoljna #smile #happy #enjoy #gosti #ekipa #tv #show #zahvalna 🙏 #proteinskidetoxbysanjamarinkovic #zadruga @zadruga #premijera #subota #7 #septembar

A post shared by Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial) on

Naime, Sanja je samo nekoliko dana pre početka "Zadruge 3", koja svoja vrata zvanično otvara danas u 21 čas, ugostila nove učesnike među kojima su se našli Gagi Đogani, Jelena Pešić, Stefan Karić, Vladimir Tomović, Dejan Dragojević, Dalila Dragojević i Marko Janjušević Janjuš. Iako su mnogi mislili da će sve proteći u najboljem redu, budući da se tek upoznaju, već je došlo do prvih svađa pred kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

Do prvih varnica došlo je između Vladimira Tomovića i Marka Janjuševića Janjuša. Naime, Tomoviću nije prijao Janjušev komentar, što mu je pred svima otvoreno priznao.

- Nisam mislio ništa loše da kažem, ali nema veze... - rekao je Vladimir, posle čega je Janjuš počeo da se pravda.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam te opsovao, nisam ti... Ne znam, ništa ti ružno nisam uradio ni rekao! Ja se našalim na taj način koji je šala - iznerviran je bio Janjuš, kojem se potom suprotstavila i Dalila Dragojević.

- Jako je ružno što dobacuješ u emisiji, mi tebi nismo dobacivali. Malo si mi zabavan, previše nasilan za kadar.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su se strasti smirile, Dalilin suprug Dejan otvorio je dušu i priznao da je istina da nema nikakvu komunikaciju s majkom Biljanom već duže vreme.

- Od mame nemam podršku, evo već druga godina... Majka ne razgovara sa mnom, ne ja sa njom. Majka ne poštuje mene - priznao je Dejan.

Foto: TvPink Printscreen

Pred kamerama su dušu otvorili i Jelena Pešić, Gagi Đogani i Stefan Karić - ne propustite spektakularni početak nove sezone Magazina In! Sutra u 17h na TV Pink!

Pink.rs

#Dalila Dragojević

#Marko Janjušević

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Marinković

#Vladimir Tomović

'