AKTUELNO

Pratite uživo večeras od 21 sat na televiziji Pink!

Stigao je i taj dan kada će, na spektakularan način, početi treća sezona "Zadruge", najgledanijeg, najimpresivnijeg projekta koji je ispisao novu istoriju televizije na ovim prostorima ali i u svetu. Večeras, tačno od 21 čas, na televiziji Pink počeće emitovanje treće sezone koja će, bez sumnje, pomeriti sve granice.

Foto: Pink.rs.

Pedesetoro učesnika je spremno da se večeras useli u impresivni grad nadomak Beograda, a Veliki šef je pripremio mnoga iznenađenja, kako za njih tako i za sve verne gledaoce televizije Pink. Ono što danima privlači pažnju jesu upravo novi zadrugari, koji su juče otišli u karantin, a svako od njih ima različit karakter kojim će sigurno privući pažnju gledalaca.

Kako je izjavio vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, "ljubav", "mržnja", "ljubomora" i "prevara" su četiri glavne emocije koje su neophodne za uspeh jednog rijalitija, a sigurno je da će one biti dominantne i u ovoj sezoni.

Foto: Pink.rs.

Pored voditelja, koji će ulaziti u Zadrugu sa specijalnim zadacima, zadrugare će posećivati i Leposava, žena robot sa veštačkom inteligencijom, koja će brinuti o bezbednosti digitalnih i električnih uređaja, a koja je već postala hit na Instagramu.

Sve ovo, ali i još mnogo toga, očekuje vas već od večeras u 21 sat na televiziji Pink, te zato budite uz nas i uz najbrži portal u zemlji Pink.rs, jer ćemo vam iz minuta u minut uživo prenositi sve detalje sa ceremonije otvaranja.

Foto: Pink.rs.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#najava

'