AKTUELNO

Milionski auditorijum TV Pink željno iščekuje početak treće sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima.

Treća sezona rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga", zvanično počinje 6. septembra. Već danima se u domaćim medijima polemiše o tome koga ćemo u narednom periodu gledati na luksuznom rijaliti imanju u Šimanovcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Imana koja su već poznata da će se uskoro useliti u Belu kuću su Stefan Karić, Jelena Pešić, Marko Janjućević Janjuš, Filip Mijatov, Gagi Đogani, Dejan i Dalila Dragojević, a da li možete da pogodite ko se nalazi iza ovih silueta?

PROČITAJTE: DEJAN DRAGOJEVIĆ JAVNO PROZVAO MAJKU: Ovim rečima je ŽESTOKO PONIZIO, a onda se oglasila Biljana! Zadala sinu NOVI UDARAC! (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

"Ja sam čovek od ljubavi i svakako uz mene i moj lik ide ljubav" - započinje svoje izlaganje budući zadugar, dok je jedan od novih stanara najavio i da očekuje blistavu karijeru:  "I Jutjuber postajem i pevač, sve". Jedna od učesnica još uvek ne može da poveruje da će biti deo najgledanijeg rijaliti programa ikada: "Da mi je neko rekao pre dva meseca da ću biti u Zadruzi 3, ne bih mu poverovala".

Foto: TV Pink Printscreen

Neki od budućih stanovnika Zadruge, svojim novim cimerima neće sve opraštati: "Kod mene ne postoji varijanta opraštam, ali ne zaboravljam, niti opraštam, niti zaboravljam" - rekao je jedan od novih ukućanina, a bilo je reči i o preljubi: "Poštovaću moju ženu koliko god mogu, ali ako se priča odvije u nekom drugom planu, ja samo mogu da kažem da ću biti iskren" - obećao je jedan od učesnika koji će se u rijaliti grad useliti već 6. septembra.

Da li možete da pogodite ko su budući zadrugari koji se kriju iza ovih silueta?

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'