AKTUELNO

Odbrojavamo sitno!

Kada je 2017. godine najavljen novi rijaliti program pod nazivom "Zadruga" niko nije ni slutio šta može da očekuje od ovog projekta, a svi su se pitali ko će biti učesnici i kako će sve izgledati. Nakon dve sezone emitovanja, ovaj rijaliti je oborio sve rekorde gledanosti, pobrao simpatije publike i osvojio prve nagrade na prestižnim festivalima u inostranstvu. Sada je došlo vreme da ponovo pomerimo granice.

Foto: TvPink Printscreen

Ushićenje gledalaca i vernost koju ste nam pružili dok ste zajedno za našim zadrugarima proživljavali sve njihove uspone i padove bio nam je znak da želite još. I zato vam s ponosom najavljujemo da nećete morati dugo da čekate.

Naime, treća sezona "Zadruge" će, kao i prethodne dve, početi tačno 6. septembra!

Foto: Pink.rs.

Stefan Karić, Jelena Pešić, Gagi Đogani, Filip Mijatov i Marko Janjušević Janjuš samo su neki od zadrugara koje ćete gledati ove sezone, a sa sigurnošću možemo da vam kažemo da očekujete neočekivano.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram, Printscreen Instagram/karic_stefan

Hvala vam na poverenju i vernosti koju ste nam pružili tokom prethodne dve sezone najgledanijeg rijaliti programa ikada, a mi ćemo se postarati da opravdamo sva vaša očekivanja.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

'