AKTUELNO

Dragana Mitar večeras gostuje u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Ognjena Nestorovića.

Bivša učesnica "Zadruge 2", Dragana Mitar privukla je veliku pažnju javnosti kada se na vratima Bele kuće pojavio njen nekadašnji dečko Pavle Jovanović sa kojim je imala oštre svađe, dok ju je u spoljnom svetu čekao tadašnji suprug Siniša Dragutinović, sa kojim ima sina Jovana.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, totalni haos nastao je kada je zadrugarka priznala da joj u braku nisu cvetale ruže, te da ju je on psihički i fizički maltretirao, a nakon završetka rijalitija dobijala je i pretnje da će joj oduzeti sina, za čije starateljstvo se bori svim silama.

Ona je u emotivnoj ispovesti na TV Pink otkrila sve detalje njihovog odnosa pre i posle njenog učešća u "Zadruzi 2", a večeras će Dragana biti gost emisije "Zadruga - Narod pita", gde će u razgovoru sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem otkriti nove informacije i detalje iz svog života.

Foto: Pink.rs

Foto: Zadruga - RTV Pink

Dragana će večeras zasigurno šokirati širu javnost svojim izlaganjima o braku koji je doživeo krah, novoj devojci svog bivšeg supruga sa kojom je on ostvario vezu dok je ona bila u "Zadruzi", a biće reči i o neprijatnom susretu koji su Dragana, Siniša i njegova devojka imali nedavno u Budvi.

Foto: Pink.rs

Vaša pitanja možete postaviti Dragani ukoliko pozovete broj telefona 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Ognjen Nestorović za to bude dao znak. Ostanite uz TV Pink i emisiju "Zadruga - Narod pita".

K.Ristić

#Dragana Mitar

'