AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U "Novom jutru" ćete gledati:

- Gosti Prelistavanja štampe biće Vasilije Papović zamenik glavnog i odgovornog urednika lista Alo i Žarko Rakić v.d. glavnog i odgovornog urednika lista Politika.

- Da li su sve jači pritisci na Republiku Srpsku, da odustane od politike vojne neutralnosti i stane pod NATO kišobran i da li će političari u federaciji moći da se dogovore i da li će biti uskoro formiran Savet ministara BiH, o ovome govore doktor Srđan Perišić, profesor geopolitike i doktor Srđa Trifković, publicista i istoričar.

- Ministar za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja govoriće o tome kako funkcioniše besplatna linija za prijavu nepravilnosti u vezi sa zaštitom materinstva, kada će biti povećana minimalna cena rada, zašto je zakon o agencijskom zapošljavanju uzburkao javnost, ali i o svim ostalim aktuelnostima.

- O značaju autoputa Miloš Veliki, o tome kako će ovo uticati na povećanje bezbednosti u saobraćaju ali i na poboljšanje ekonomske moći naše zemlje, o tome kako je rađen ovaj autoput, koji su izazovi bili postavljeni pred izvođače ovako značajnog projekta, govoriće Miodrag Poledica državni skeretar ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Ivan Pavlović šef projekta izgradnje Koridora 11.

Foto: Pink.rs

- Koji je najvažniji potez novoizabranog poverenika za informacije, šta je to što bi građani morali znati kada je u pitanju posao poverenika: o ovome, ali i o nagađanjima pojedinih medija o tome da li na poverenika utiče vladajuća koalicija, ovog jutra govori upravo novi poverenik, Milan Marinović.

- Kako da budete bezbedni u saobraćaju tokom Beer festa, ali i ostalih festivala tokom godine. Zašto nikad nije dobra ideja sesti za volan pa čak i ako ste popili samo jednu čašicu - o ovome sa Bobanom Milinkovićem zamenikom načelnika Uprave saobraćajne policije.

- U rubrici Pod reflektorima, ovog jutra biće gost čovek koga vole deca, ali i odrasli - Peđolino.

- Sonja hor će se predstaviti i otkriti koliko im je značajna prva nagrada na Evropskom takmičenju horova.

#Novo jutro

'