AKTUELNO

Ovo je jedini način kako da se prijavite za učešće ''Zadruzi 3''.

Povodom prevara na društvenim mrežama i osoba koje su na Instagramu i Fejsbuku sa lažnih profila 'Zadruge' pisali anonimnim ljudima, predstavljajući se kao Veliki šef i obećavali učešće u trećoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima biće podnete prijave nadležnim organima.

Naime, sa lažnih profila od anonimnih ljudi tražilo se da obavljaju različite zadatke, kao i da svaki snime i pošalju na isti lažni profil, nakon čega im je obećavano učešće u 'Zadruzi 3'.

Foto: RTV Pink/Promo

Ovim povodom TV Pink se obraća zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celosti.

- Došlo je do brojnih zloupotreba od strane nepoznatih osoba koje su se sa lažnih profila na Instagramu i na Fejsbuku predstavljele kao 'Veliki šef' i ljudima obećavale učešće u 'Zadruzi 3'. Televizija Pink se ovim putem ograđuje od ovakvih postupaka pojedinca i oštro ih osuđuje i svi lažni profili koji se bave ovom vrstom prevara biće prijavljeni nadležnim organima. Jedini način da neko ko je anoniman uđe u 'Zadrugu 3' jeste da zaprati jedini zvanični profil Željka Mitrovića koji je verifikovan - zeljkomitrovic, a potom pošalju mail sa svojom biografijom i fotografijom na mail adresu zadruga@pink.co.rs - navodi se u zvaničnom saopštenju TV Pink povodom ovih nemilih događaja.

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'