AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

U naredna četiri sata gledaćete:

- Štampu danas prelistavam sa Vladimirom Marinkovićem potpredsednikom Narodne skupštine Srbije i istoričarem Sašom Adamovićem.

- Savetnik američkog predsednika Donalda Trampa, Džon Bolton neće doći u posetu Beogradu i Prištini, kao što su mediji pisali, tazne poruke nam stižu od strane SAD vezano za Kosovo i Metohiju, šta možemo očekivati u narednom periodu, da li je moguće da Srbija ostane u dobrim odnosima i sa Amerikom i sa Rusijom...o svemu ovome pričaćemo sa analitičarem Tomislavom Kresovićem, Veljkom Odalovićem generalnim sekretarom Ministarstva spoljnih poslova i narodnim poslanikom Aleksandrom Čotrićem.

- Čućemo i šta iz Ministarstva za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja, kažu na slučaj Milice Pendić, majke koja tvrdi da su pokušali da joj otmu tek rođenu bebu. Naš gost biće Vukota Vlahović načelnik odeljenja za upravno nadžorne poslove ovog Ministrastva.

- O tome šta možemo da očekujemo na današnjem drugom okruglom stolu predstavnika vlasti i opozicije, koji se održava na Fakultetu političkih nauka, koji su zahtevi opozicije i koje će političke stranke biti na ovom sastanku...o ovome pričamo sa Draganom J. Vučićevićem glavnim i odgovornim urednikom lista Informer i Nebojšom Krstićem marketinškim stručnjakom.

- U rubrici Pod reflektorima ugostićemo glumca Nemanju Janičića, koji će najaviti manifestaciju Leto na Lidu.

- A u rubrici Hit Jutra pričamo sa Teodorom Pavlovskom, koja je jedan od najmlađih s balkanskih stipendista čuvenog Berkli koledž of mjuzik u Bostonu.

#Novo jutro

'