AKTUELNO

Kao zapeta puška!

Bivša zadrugarka Ljuba Pantović izazvala je pravi buru svojim učešćem u najgledanijem rijalitiju u Evropi, "Zadruzi 2". Komplikovani odnos sa ćerkom Aleksandrom Subotić, kao i žestoki sukobi sa bivšim suprugom Karađorđem Subotićem, Aleksandrinim bivšim verenikom Davidom Dragojevićem i Stanijom Dobrojević samo su neke od stvari koje su obeležile turbulentno učešće Pantovićeve u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte: OVO JE ČUVENA 'ŠVEDSKA' KOJU JE LJUBA POZDRAVLJALA IZ ZADRUGE! Aleksandra Subotić objavila fotografije sa DEČKOM SVOJE MAJKE i otkrila kako on izgleda! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Pomirenje sa Aleksandrom izazvalo je veliku pažnju javnosti, a majka i ćerka uživaju u nikad boljem odnosu. Ljuba je čak upoznala Aleksandrinog novog dečka i pružila podršku njihovoj vezi, a istom merom je uzvratila i Subotićeva.

Pročitajte: UDAJE SE LJUBA PANTOVIĆ? Nakon što je otkriveno sve o dečku kog je mesecima pozdravljala, na prstu bivše zadrugarke zasijao SKUPOCENI PRSTEN! (FOTO)

Foto: Printscreen Instagram/sandrasuboticss

Naime, Aleksandra je juče na svom Instagram profilu objavila nekoliko fotografija sa maminim dečkom, koga je Ljuba tokom trajanja "Zadruge 2" oslovljavala sa "Švedska". Portal Pink.rs došao je i u posed fotografije na kojoj Ljuba nosi prsten, pa su mnogi pomislili da je reč o vereničkom prstenu.

Ljuba će večeras biti gost voditelja Darka Tanasijevića u emisiji "Zadruga - Narod pita", a Darko će se svojim intrigantnim pitanjima potruditi da sazna od Ljube sve ono što zanima milionski auditorijum koji je mesecima pratio dešavanja iz Bele kuće. Inače, Ljubu smo ranije danas uhvatili kako odlazi kod plastičnog hirurga zajedno sa svojim dečkom o čemu možete čitati više klikom na ovaj link.

Foto: Pink.rs.

Večeras budite uz kanal ružičaste televizije i ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - Narod pita'', a sve što ste propustili saznajte na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs.

M.P.

#Ljuba Pantović

'