AKTUELNO

Spremni da sednu u vruće stolice i otvore dušu!

Pred nama je još jedno uzbudljivo veče uz kanal TV Pink i emisiju koju gledaoci obožavaju - ''Zadruga - narod pita''. Domaćin večerašnjeg izdanja biće voditelj Darko Tanasijević koji će u studiju ugostiti dva bivša učesnika druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga''.

Foto: Pink.rs.

PROČITAJTE JOŠ: MARKU NIJE LAKO SA NJOM NA PLAŽI! Luna se skinula u minijaturni bikini, pa počela da zavodi frajere u Egiptu!

U pitanju su Bora Santana i Jovana Tomić Matora koji su spremni da sednu u vruće stolice i daju odgovore na sva goruća pitanja.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Pored toga što će gledaoci od njih saznati mnoge do sada nepoznate detalje, i sami gledaoci će mati priliku da se uključe u program uživo i Boru i Matoru pitaju sve ono što ih zanima. Gledaoci to mogu učiniti ukoliko pozovu broj telefona ispisan na ekranu 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Darko Tanasijević za to bude dao znak.

Foto: Pink.rs/Jelena B.

Večeras budite uz kanal ružičaste televizije i ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - narod pita'', a sve što ste propustili saznajte na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Bora Santana

#Jovana Tomić Matora

#Rijaliti Zadruga

'