AKTUELNO

Vaša dobra navika, svakog vikenda od 10 do 13 časova na TV Pink.

Već 15 godina “Žikina šarenica“ svakog vikenda zabavlja milionsku publiku, ali i građane širom naše zemlje kojima karavan ove emisije donosi radost i priliku da prikažu svoj kraj. Tako je bilo i u drugoj sezoni na najgledanijoj komercijalnoj televiziji u regionu – TV Pink, i to u izmenjenom vikend terminu – od 10 do 13 časova, što je posebno inspirisalo legendarnog autora i voditelja Živorada Žiku Nikolića da bude još bolji. Nakon 40 godina rada u medijima, kako tvrdi, njega i dalje fasciniraju susreti sa ljudima, njihova interesovanja, znanje, tradicija i želja da sve posebnosti svoga zavičaja pokažu televizijskim gledaocima u Srbiji, regionu pa i svetu.

Foto: Pink.rs/Promo

- Veliki utisak i zadovoljstvo mi pričinjava interesovanje gledalaca koji žive daleko od zavičaja, naših ljudi koji mi pišu da im ove emisije mnogo znače i da su im divan susret sa zavičajem – otkriva Žika i dodaje - Posebno sam zadovoljan i što smo ovog leta u saradnji sa Kancelarijim za Kosovo i Metohiju i kolegama iz TV Mreže emitovali jednog vikenda “Žikinu šarenicu” iz Banjske u opštini Zvečan i iz Gračanice.

Sledi letnja pauza za ovu vredu ekipu, ali gledaoci TV Pink neće biti uskraćeni za “njihovu dobru naviku”, jer je Žika pripremio najzanimljivije delove ovosezonskog karavana. Ove subote ponovo gledamo kako je bilo u Mionici i Ravnom Selu, u nedelju će ići tročasovna emisija iz Guče, a nerednih vikenda ponovo smo u Jagodini, Sremskoj Mitrovici, Svilajincu, Gornjoj Trepči, na Zlatiboru, u Skadarliji, dok su emisije iz Gračanice i Banjska, koje Žika ističe, za vikend 24. i 25. avgusta.

Foto: Pink.rs, Beta, Tanjug

I tako sve do 7. septembra, kada karavan nastavlja svoj put na zanimljivim mestima koja, po Žikinim rečima, još biraju i dogovaraju. Ipak, jednu stvar nam autor otkriva – “Žikina šarenica” ima i internacionalne ponude za gostovanja:

- Sredinom septembra planiramo emisiju iz Vukovara, u toku su dogovori za dve emisije iz Grčke, a početkom oktobra trebalo bi da snimimo dve emisije u Beču.

Do tada, uživajte u najzanimljivijim pričama sa ovosezonskog karavana, a od 7. septembra vas očekuju nove teme, gosti i prilozi koji ovom emisijom ostvaruju “vašu dobru naviku” nedeljom na TV Pink.

Pink RS

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'