AKTUELNO

Još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - narod pita'' je pred nama!

I večeras vas na kanalu ružičaste televizije očekuje još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - narod pita'', a domaćin ovog puta biće voditelj Darko Tanasijević.

PROČITAJTE JOŠ: BOLESNA SAM, ALI SA CVETOM U KOSI: Kija Kockar se požalila fanovima na zdravstvene probleme, a onda im je uputila bitnu MOLBU! Morate da pogledate o čemu se radi!

Foto: Pink.rs

Darko će u studiju ugostiti Marka Petruševića Petrućija i Miroslava Pržulja, poznatijeg kao Lepi Mića, i sa njima pročešljati sve aktuelne teme koje se tiču druge sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima ''Zadruga 2''.

Foto: Pink.rs

Pored toga što će gledaoci od njih saznati mnoge do sada nepoznate detalje, i sami gledaoci će mati priliku da se uključe u program uživo i Petrućija i Lepog Miću pitaju sve ono što ih zanima. Gledaoci to mogu učiniti ukoliko pozovu broj telefona ispisan na ekranu 0677/300-300 u trenutku kada voditelj Darko Tanasijević za to bude dao znak.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Ne propustite da i ove večeri budete uz program TV Pink i uz još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Zadruga - Narod pita'', a sve što ste propustili saznajte na najbržem portalu u zemlji - Pink.rs.

Autor: Pink.rs

#Darko Tanasijević

#Marko Petrušević

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Rijaliti Zadruga

'