AKTUELNO

Ulepšajte i Vi sebi letnje dane!

PR tim televizije Pink kreirao je filter sa ružičastim naočarima za popularnu društvenu mrežu Instagram, inspirisan bojama naše televizije i izrazom koji označava gledanje stvari u pozitivnijem svetlu. Nije puno vremena prošlo, a mnoge javne ličnosti su poludele za filterom i počele da izbacuju slike i klipove na svoje storije.

Foto: Printscreen Instagram/rtvpink

Među prvima koju su odlučili da sebi ulepšaju dan pogledom kroz ružičaste naočare bili su voditelji naše televizije. Voditeljka Dušica Jakovljević, voditelj i urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević, voditelj i urednik emisija "Premijera" i "Premijera - Vikend specijal" Ognjen Nestorović i voditelj Milan Milošević još jednom su ponosno prošetali boju ružičaste televizije i pozdravili svoje pratioce.

Foto: Printscreen Instagram/rtvpink

Ni muzičke zvezde nisu odolele filteru, pa su tako popularne pevačice Goga Sekulić i Slavica Ćukteraš, kao i reper i bivši zadrugar Nenad Aleksić Ša, odmah pozdravili svoje fanove i pohvalili se svojim izgledom.

Trend su ispratili i učesnici najpopularnijeg rijalitija u Evropi, "Zadruge 2". Pobednica druge sezone Luna Đogani i njeni bivši cimeri Mina Vrbaški, Aleksa Savić i Savo Perović samo su neki od bivših zadrugara koji su ispobali ovaj filter.

Foto: Printscreen Instagram/rtvpink

I Vi možete gledati stvari u pozitivnijem svetlu i ulepšati sebi letnje dane tako što ćete kliknuti na link OVDE. Kome po Vašem mišljenju najlepše stoje?

M.P.

#Pink

#Televizija Pink

'