AKTUELNO

Prva sezona serije "Nek ide život", od 44 epizode, snimaće se tokom celog leta, a gledaoci će premijerno moći da je gledaju od oktobra na kanalu SuperStar TV, dok će se na TV Pink emitovati na proleće 2020. godine.

Nakon serije "Državni službenik", kompanija Telekom Srbija i emiter SuperStar TV s ponosom najavljuju novu saradnju sa TV Pink. U pitanju je nova igrana serija u produkciji "Pink International Company", "Nek ide život", scenariste Vladimira Đorđevića i reditelja Slobodana Šuljagića, poznatog po režiji najpopularnijih srpskih serija i filmova, koja će se od oktobra emitovati na kanalu Superstar TV, a od proleća sledeće godine i na TV Pink.

"Nek ide život" je sočna komedija strukture klasičnog sitkoma, u kojoj humor dominantno proizilazi iz zakukuljenih situacija, iznenadnih preokreta i vratolomija u kojima će se zapetljati glavni junaci. Serija će svakako slediti i tradiciju najboljih domaćih serija koje obiluju humorom, koji proističe iz naravi i karaktera protagonista. U centru pažnje sitkoma "Nek ide život" su članovi porodice Savković - majka Grozda, ponosna vlasnica cvećare koju igra Ljiljana Stjepanović, njeni sinovi Ljubiša i Siniša, koje igraju Miodrag Fišeković i Milan Kovačević, ćerka Silvana koju je otelotvorila Paulina Manov i snaja Katarina, koju igra Anđelka Prpić. Pored glavne postavke, kroz 44 epizode prodefilovaće preko stotinu raznih glumaca koji će oživeti galeriju raznovrsnih likova koji obožavaju, ismevaju, zlostavljaju, izbegavaju, ogovaraju i proganjaju čudesnu porodicu Savković

Foto: E-Stock/Nebojša Mandić

Koordinator za internet i mutimediju Telekom Srbija grupe, Vladimir Lučić, posetio je sa Željkom Mitrovićem set serije "Nek ide život" u Pinkovim filmskim studijima u Šimanovcima i tom prilikom najavio bogat program od jeseni.

- Gledaoci kanala SuperStar TV su već navikli na kvalitetan serijski program, pre svega domaće produkcije, koji je pomerio granice srpskog igranog programa. Ono što sa ponosom mogu da najavim jeste da ćemo od jeseni nastaviti u istom ritmu i potruditi se da opravdamo velika očekivanja. U tom smislu posebno bih istakao novu humorističku seriju pod nazivom "Nek ide život" čije emitovanje počinje u oktobru. Sjajni glumci i odličan scenario garancija su smeha i vrhunske zabave za gledaoce SuperStar TV-a i naša poseta snimanju me je dodatno uverila u to - rekao je Vladimiri Lučić.

Foto: E-Stock/Nebojša Mandić

Sitkom "Nek ide život" je treća od osam serija koju je Željko Mitrović najavio za sezonu 2019/2020 na TV Pink, a saradnjom sa Telekomom je veoma zadovoljan.

Nalazim se na početku snimanja serije "Nek ide život", to je jedna urnebesna komedija, struktuirana kao sitkom ili komedija situacije. Ono što je važno, jeste da se taj humor rađa iz raznih situacija u kojima se glavni likovi nalaze. Imali smo priliku da vidimo neke kadrove, serija obiluje odličnim dosetkama, preokretima u radnji i svim onim što čini jednu dobru i kvalitetnu komediju, koja je kao žanr veoma teška. Veoma sam zadovoljan, posebno zato što je ovaj žanr u deficitu već mnogo godina i čini mi se da ćemo sa ovom prvom sezonom koja ima 44 epizode biti veoma uspešni, Telekom i mi zajedno. Mislim da taj koncept saradnje sa Telekomom može biti veoma uspešan - rekao je vlasnik TV Pink.

Slobodan Šuljagić, poznat je po mnogim serijama, među kojima se ističe "Ljubav, navika, panika", koja je na prestižnoj dodeli nagrada "Zlatna ruža" u Švajcarskoj bila u selekciji 12 najboljih svetskih sitkoma. Majstor ovakve forme igranog programa ponovo će kroz ovu sitkom "Nek ide život" pokazati svoje umeće.

Foto: E-Stock/Nebojša Mandić

- Komediju smatram najzahtevnijim igranim formatom. Imao sam priliku da radim komedije i uživam u tom radu. Komedija zavisi od mnogo činilaca, treba spojiti i dobru ideju, tekst, kvalitetnu glumačku ekipu. Nadam se da smo ovog puta uspeli da spojimo i autore i glumce, imamo zavidne produkcione okolnosti, zahvaljujući Pinku i Telekomu koji su se udružili. U oktobru će gledaoci imati priliku da vide o čemu se radi - rekao je Slobodan Šuljagić.

Prva sezona serije "Nek ide život", od 44 epizode, snimaće se tokom celog leta, a gledaoci će premijerno moći da je gledaju od oktobra na kanalu SuperStar TV, dok će se na TV Pink emitovati na proleće 2020. godine.

#Nek ide život

#serija

#Željko Mitrović

'