AKTUELNO

Ove srede očekuje vas vanredno izdanje emisije "Paparaco lov".

Iako je zvanično završena jubilarna 10. sezona emisije "Paparaco lov", zbog velikog interesovanja gledalaca, ove srede vas od 22 časa očekuje letnji specijal emisije od koje strahuju poznati. Poznati su se nakon završetka sezone opustili, zaboravljajući da kamera "Paparaco lova" nikad ne miruje. U vanrednoj emisiji videćete ekskluzivne i najnovije snimke - šta su to javne ličnosti radile kada su mislile da ih niko ne gleda.

Većina zvezda napustila je prestonicu i uputila se na primorje, a za njima je krenula i ekipa emisije "Paparaco lov". Nina Seničar, koja godinama živi i radi u Los Anđelesu, sa izabranikom glumcem Džejem Elisom čeka prvo dete, a u "Paparaco lovu" videćete prve snimke trudne voditeljke na plaži.

Foto: Printscreen YouTube/MaximoTV

Pored mora smo uhvatili i glumicu Katarinu Radivojević koja takođe živi i radi van Srbije, pa retko kad imamo priliku da je viđamo u javnosti. Sa kim Katarina provodi letovanje i kako izgleda na pragu pete decenije, saznaćete u ovonedeljnom specijalnom izdanju "Paparaco lova".

Foto: Tanjug

Milica Pavlović važi za jednu od najpopularnijih i najtraženijih pevačica na estradi, te shodno tome ima mnogo nastupa na kojima dobro zarađuje. Milica je odlučila da pametno investira zarađen novac, pa je odlučila da kupi luksuznu nekretninu. Kako izgleda pevačicin novi stan videćete več ove srede u "Paparacoo lovu".

Foto: Pink.rs/N.Vujičić

Spektakularna superfinalna žurka "Zadruge" održana je pre osam dana, a kamera emisije "Paparaco lov" zabeležila je sve ono što se događalo iza kulisa. Kako je pobednica Luna Đogani proslavila trijumf, kako se ponašala kada su se na istom mestu našli Sloba Radanović i Marko Miljković, da li su Aleksandra Subotić i Ljuba Pantović konačno u dobrim odnosima, koji bivši parovi su se našli na istom mestu, ko se sa kim pozdravio, a ko je koga ignorisao, saznaćete u specijalnom izdanju "Paparaco lova".

Foto: Pink.rs/Miloš

Vaša nedeljan doza skandala i tračeva o poznatima vraća se na TV Pink u specijalnom izdanju - "Paparaco lov" u sredu 17.07. od 22 časa samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Katarina Radivojević

#Milica Pavlović

#Nina Seničar

#Paparaco

#Paparaco lov

#Paparazzo Lov

#RTV Pink

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'