AKTUELNO

Hvala Vam na poverenju!

I ovu nedelju televizija Pink započela je kao najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, govore jedini zvanični rezultati merenja gledanosti agencije Nilsen. Pored ukupnog broja gledalaca, Pink je u odnosu na sve komercijalne televizije u danu iza nas bio gledaniji i u posebnim grupama: kada govorimo o ženama, sa udelom u gledanosti od gotovo 21 odsto, ostvarena je drastična razlika u odnosu na ostale komercijalne emitere.

Pinkova informativna redakcija je tokom jučerašnjeg dana ostvarila značajne rezultate. Sa skoro 1.400.000 gledalaca, specijalna emisija "Savezništvo i prijateljstvo Srbija-Francuska", povodom istorijske posete predsednika Republike Francuske Emanuela Makrona Srbiji, ušla je u deset najgledanijih emisija na svim televizijama.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Vaš izbor bile su i ostale informativne emisije: "Nacionalni dnevnik u 13h" i "Novo jutro".

Foto: Pink.rs

Serija "Ljubav iz osvete" našla se na četvrtom mestu najgledanijih emisija u danu, a svoje poverenje poklonili ste i kratkim zabavnim formama - "Premijera" i "Ekskluzivno".

Foto: RTV Pink/Promo

Sa udelom u gledanosti od skoro 20 odsto i 1.200.000 gledalaca, emisija "Zadruga 2 - Narod pita", u kojoj je Milan Milošević ugostio pobednicu Lunu Đogani i drugoplasiranog Marka Miljkovića, bila je u samom vrhu gledanosti.

Foto: Pink.rs, Pink.rs/K.Ristić

Hvala na poverenju i ostanite uz vaš Pink!

#Gledanost

#Televizija Pink

'