AKTUELNO

Jedna od najuspešnijih sezona do sad privodi se kraju, a gosti će vas oduševiti.

I ovog utorka TV Pink je pravo mesto za vas, jer je od 22 časa na programu poslednja emisija spektakularne 11. sezone najgledanijeg lejt najt šou programa "Amidži šou"! Ognjen Amidžić je za veliku završnicu u goste pozvao neverovatnu ekipu - u studio ovog utorka stižu Maja Berović i Aca Lukas, Nataša Bekvalac, Kristina Kija Kockar, Alen Ademović, Suzana Perić i Anđela Vujović Angellina.

Mada je mnogima bilo neobično što su baš njih dvoje ukrstili glasove, ispostavilo se da su Maja Berović i Aca Lukas napravili pravi potez. Njihova pesma "Problem" postala je trenutno najaktuelniji hit, a da li im je napravila problem ili pričinila zadovoljstvo, Maja i Aca otkriće u emisiji "Amidži šou". Takođe, Maja će nam ispričati i utiske sa velike superfinalne žurke "Zadruge" na kojoj je pevala i dovela atmosferu do usijanja.

Foto: Pink.rs/N.Vujičić

Pesma "Mala plava" izazvala je veliko interesovanje javnosti, a od Nataše Bekvalac sada nam je ponovo stiglo nešto potpuno drugačije! Iako je zbog nepredviđenih problema kasnilo objavljivanje spota za pesmu "Dođi mami", publici to uopšte nije zametalo, te je već na drugom mestu u trendingu na Jutjubu. Zbog čega je preplakala noć pred promociju i da li misli da će ova numera nadmašiti uspeh "Male plave", ispričaće upravo "mala iz srpske Atine" - jedna i neponovljiva Nataša.

Foto: Promo.

I pobednica prve sezone "Zadruge" i pevačica Kija Kockar ima novu pesmu "Zlatan", za koju je spot snimala u rodnom Zrenjaninu. Ko je "Zlatan", kakva su njena očekivanja od ove pesme i šta se dešava u njenom privatnom životu, otkriva upravo Kija!

Nakon napuštanja sastava "Miligram" u studio emisijje "Amidži šou" stiže i Alen Ademović, koji će ispričati da li je teško napustiti tako popularnu grupu i započeti solo karijeru, ali i kakvi su njegovi planovi za naredni period. Pridružiće im se i modna kreatorka Suzana Perić, kao i Angellina, čiji vas je glas oduševljavao tokom cele 11. sezone emisije "Amidži šou".

Foto: Promo.

Da vas očekuju i lude igrice, to se podrazumeva - dali smo vam dovoljno razloga da budete uz spektakularan kraj 11. sezone emisije "Amidži šou" u utorak 16. jula od 22 časa na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Aca Lukas

#Alen Ademović

#Amidži Šou

#Anđela Vujović | Angellina

#Kristina Kockar

#Maja Berović

#Nataša Bekvalac

#Ognjen Amidžić

#RTV Pink

#Suzana Perić

#Televizija Pink

#emisija

'