AKTUELNO

Sreća što je opet među svojim kolegama videla se na njenom licu.

Naša hrabra voditeljka Dea Đurđević jutros je ponovo zablistala na TV ekranima u jutarnjem programu "Novo jutro" nakon pet meseci, koliko je prošlo od saobraćajne nezgode koju je doživela u februaru ove godine.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ekipa portala Pink.rs razgovarala je sa Deom Đurđević odmah po završetku jutarnjeg programa ''Novo jutro'', a voditeljka nije krila sreću što je ponovo sela u belu stolicu odakle informiše gledaoce i ulepšava im jutra. Dea je tom prilikom istakla da je ponovo kod kuće.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Vratila sam se kući! To je taj utisak! Napokon kod kuće. Toliko sam srećna što vidim ove divne ljude. Ponovo mi je tu moja divna režija, tu su mi svi moji kamermani, svi su nekako oko mene fenomenalni jutros bili. Jutros su me svi dočekali, pa su me doveli u studio, pa sam dobila doručak, dobila sam da pijem, a ono što ne smem da pijem su isključili. Pa sam dobila cveće, torte... Zaista nemam reči, koliko je lepo vratiti se kući... Ja sam se stvarno osećala kao da sam svako jutro tu, koliko ste svi brinuli o meni, koliko ste me zvali, zaista ste bili sjajni - rekla je Dea.

Tokom Deinog prvog jutarnjeg programa nakon pauze, uključivao se i njen verenik, a naš kolega novinar Mladen Mijatović. U jednom od svojih javljanja Mladen je izjavio: "Dobro jutro, našem najboljem jutru", a ove emotivne reči svog izabranika Dea je prokomentarisala.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Da, ovo je zaista naše najbolje jutro! Ovo je jutro kada se sve vraća u normalu, napokon! Posle toliko mučenja i svega što smo preživeli, vraćamo se u normalu - priča voditeljka, a zatim smo saznali kako je izgledalo njeno veče pred povratak u jutarnji:

PROČITAJTE: HRABRA VODITELJKA SE VRAĆA NA TELEVIZIJSKE EKRANE: Dea ponovo u 'Novom jutru'

Sinoć sam bila sa mamom i drugaricama, ćaskale smo, družile smo se i u jednom trenutku kažem: "Ej, već je dvanaest, moram da spavam, sutra radim", kakav čudan osećaj posle toliko vremena - izjavila je Đurđevićeva.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Čim su ugledali Deu ponovo na ekranima, mnogi su prokomentarisali kako voditeljka nakon velike životne borbe izgleda veoma nasmejano i raspoloženo, a većini je za oko zapala i njena crvena haljina za koju su rekli da sluti na radost.

Da, moralo je crveno na radost. To je radila Jelena stilistkinja sjajna, crveno na radost za prvo jutros. Stvarno jesam vesela i hvala vam na tako lepim komplimentima, čini mi se da sam lepo izgledala bez obzira na to što sam malo drugačijeg izgleda. Kao što vidiš u ravnom sam, ne smem štikle i tako... Dosta stvari je drugačije bilo nego pre - govori nam naša hrabra voditeljka.

Foto: Pink.rs

Tokom velike borbe, Dea je dobijala veliku podršku sa svih strana, a osim verenika Mladena Mijatovića, voditeljki je najveća podrška bila i mama Snežana Nena Dodevski. Inače, Deina majka je jutros na svom Instagram profilu fotografisala ćerku kako vodi program i napisala: "Megacar".

Foto: Instagram

Mama mi je baš velika podrška. Mi smo patološki vezane. I ti si mi rekao da je izbacila i ona nešto na Instagramu. Ona se baš radovala, ona je isto megacar. Nikad nije bila ovako emotivna, jutros je bila najemotivnija. Mama je jutros bila specijalno emotivna, videla sam je kada sam krenula na posao i baš je onako... Mislim da je i ona srećna i da smo napokon svi srećni. Napokon se završila ova saga, da ćemo godinu, dve, provesti na terapijama, ali da je to ništa u odnosu na ono što smo preživeli - rekla je Dea.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Dea je tokom jutarnjeg programa dobila i tortu od strane lekara iz KBC "Dragiša Mišović", a voditeljka je rekla da to nije njen lekarski tim, ali i da su oni brinuli o njoj tokom proteklih meseci. Dea nam je rekla i da je dobila odobrenje od doktora Bumbaširevića za povratak.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, ali to nije moj lekarski tim. Oni su zaista svesrdno pomagali, bili su to non-stop tokom mog lečenja, iako nisu bili u domenu bolnice koja me je lečila. Svi su mi poželeli sreću. I doktori sa VMA i sa Kliničkog, a doktor Bumbaširević mi je dao odobrenje da krenem da radim, sa njim sam se čula - izjavila je Dea.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Za kraj nas je zanimalo i kako je izgledao susret Dee Đurđević i Predraga Sarape ovoga jutra.

Sarapa se izbezumio kada me je video. On me je juče video, juče sam došla da pripremimo program i jutros mu je bilo čudno kada sam se pojavila. Valjda je navikao da bude sam gospodar studija, ali nema, vratila se kraljica! - izjavila je Dea sa osmehom na licu.

Autor: S. Kuvekalović

#Dea Đurđević

'