AKTUELNO

Kao i prethodnih dana, tokom sva tri dana vikenda, TV Pink je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji.

U subotu TV Pink više od 12 sati bila je ubedljivo najgledanija televizija u Srbiji, sa dužim intervalima kada je gledanost prelazila 42 odsto celokupnog TV auditorijuma, što će reći da je svaki drugi gledalac u Srbiji, bio uz Pink.

Odličan podatak je i auditorijum koji je pogledao barem deo našeg programa, a koji se broji sa neverovatmih 2.500.000 gledalaca.

TV Pink je daleko najgledanija televizija i u posebnim grupama gledalaca, pa je tako u najvećem broju našu televiziju pratila urbana, ženska, muška, beogradska, ali i publika starosti od 18-49 godina.

Čak 37 odsto žena pratilo je superfinale Zadruge, dok je samo 16 odsto ženske populacije bilo uz Javni servis Srbije. Pored toga, među top 10 najgledanijih emisija, sva tri dana, pet je Pinkovih.

Tokom vikenda, serijski program inostrane produkcije među najgledanijim emisijama je u danu.

Serije "Elif", "Istanbulska nevesta" i "Ljubav iz osvete" nalaze se među deset najgledanijih emisija u danu. Informativni program TV Pink, tradicionalno osvaja lidersku poziciju kada govorimo o sličnim formatima ostalih komercijalnih televizija.

Foto: Promo.

"Nacionalni dnevnik“ najgledanija je centralna informativna emisija svih komercijalnih emitera, dok su na listi najgledanijih i ostale emisije: Popodnevni, Nacionalni dnevnik u 13, kao i "Novo jutro" koje je tokom vikenda najgledaniji jutarnji program u Srbiji. Aposlutno najgledaniji politički talk show je "Hit tvit" sa auditorijumom od 1.100.000 gledalaca.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom vikenda apsolutna dominacija je kada govorimo o Zadruzi. U petak je 1.300.000 gledalaca pratilo poslednje regularno "Izbacivanje", dok je Finale Zadruge pratio gotovo kompletan auditorijum koji je bio uz male ekrane, te je u intervalu od 21 do 2 sata publika svih ostalih komercijalnih televizija zajedno, bila tri puta manja, od auditorijuma koji je bio uz finale.

Foto: TV Pink Printscreen

Dolazimo do podatka da je ubedljivo najgledaniji sadržaj i format koji je obelezio ovu sezonu superfinale "Zadruge“. Prvi intervju pobednice druge sezone Zadruge, u nedelju je pratilo je više od 1.000.000 gledalaca.

Talk show emisije TV Pink, tradicionalno nalaze se u samom vrhu gledanosti.

Foto: TV Pink Printscreen

"Letnji Magazin in“ sa auditorijuom od 23 odsto, među top šest je najgledanijih emisija, dok je Premijera vikend Specijal, ponovo u samom vrhu gledanosti nedeljnih emisija sa ubedljivo najvećim auditorijumom koji je bio uz Pink tokom trajanja emisije.

Hvala vam na ukazanom poverenju! Ostante uz vaš Pink.

#Gledanost

'