AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

- Štampu prelistavaju Aleksandra Tomić Narodna poslanica i Bojan Bilbija urednik političke rubrike u dnevnom listu "Politika".

- Kada ćemo konačno saznati ko je ubio Olivera Ivanovića i zašto, tema je o kojoj govore Orhan Dragaš, direktor Međunarodnog Instituta za bezbednost, Vladimir Marinković, potpredsednik Skupštine Srbije i Duško Tomić, profesor Univerziteta za bezbednost i globalne studije, Američkog univerziteta u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

- U Srbiji je juče počelo automatsko upisivanje razvoda u matične knjige venčanih. Šta su najčešći uzroci razvoda i koliko obično traje brakorazvodna parnica, tema je o kojoj govore prof. dr Dijana Lazić Puškaš, psihijatar i Aleksandar Radivojević, advokat.

- O porukama koje su se juče čule nakon sastanka predsednika Vučića sa predsednikom Odbora za spoljne poslove Predstavničkog doma Kongresa SAD Eliotom Engelom, aktuelnoj situaciji na Kosovu kada je reč o snabdevenosti namirnicama u opštinama na severu pokrajine, rezultatima rada Vlade u protekle dve godine, ali i planovima za dalje, ovog jutra ekskluzivno govori predsednica Vlade Srbije, Ana Brnabić.

- "Pod reflektorima" Novog jutra glumac Nemanja Janjičić sa kojim ćemo razgovarati o predstavi Pazi s kime spavaš koja će sutra uveče otvoriti kulturnu manifestaciju Leto na Gardošu.

- U knjižarama je nova knjiga Vesne Dedić "Nikad nisam". Novinarka i spisateljica donosi priču u kojoj četiri lepe, duhovite, zaljubljene i ambiciozne žene pokušavaju da im budućnost umesto prošlosti bude lepši deo života. Vesna je gošća Novog jutra.

- "Hit jutra" rezervisan je za Gabrijelu Pejčev koja će nam predstaviti svoju novu pesmu Batali priču.

#Novo jutro

#najava

'