AKTUELNO

Budite uz Novo jutro televizije Pink i saznajte sve aktuelne informacije na jednom mestu!

Gosti prelistavanja biće Milan Lađević, glavni i odgovorni urednik Srpskog telegrafa i Vasilije Papović, Zamenik glavnog urednika dnevnog lista "Alo".

Protiv Ministra odbrane Aleksandra Vulina u Viši sud stigla je tužba koju je podneo predsednik Nacionalnog saveta Albanaca Ragmi Mustafa. Za šta Mustafa tuži srpskog Ministra odbrane? Kome istina smeta? Ali i o opremljenosti srpske vojske i prištinskim provokacijama u temi jutra razgovaramo sa Ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom

Ko je Eliot Endžel i zašto za njega kažu da je jedan od najvećih tvoraca laži o Srbima,šta za našu državu znači njegov današnji dolazak u Beograd,ko tumači ispravno,a ko pogrešno švercerski pristup Haradinaja na severu KiM i dokle idu albanske provokacije i zastrašivanje Srba u južnoj pokrajini?

Obijanje nekretnina najučestalije je u sezoni letnjih odmora. Tada se u prestonici obiju u proseku četiri stana, a provalnicima na ruku idu i društvene mreže preko kojih lako utvrde da ja vlasnik na putu. Koliko kačenje fotografija sa odmora na društvene mreže olakšava razbojnicima tipovanje stanova?

Koliko je razvijena svest našeg društva o značaju intelektualne svojine i zašto je to pitanje važno za državu,ali i EU koja ga je predvidela kao posebno poglavlje? O tome, ali i značaju kreativne industrije razgovariće sa direktorom Zavoda za intelektualnu svojinu Vladimirom Marićem

Pod reflektorima "Novog jutra" glumica Ana Sakić

U knjižarama je nova knjiga Vesne Dedić "Nikad nisam". Novinarka i spisateljica donosi priču u kojoj četiri lepe, duhovite, zaljubljene i ambiciozne žene, koje pokušavaju da im budućnost umesto prošlosti bude lepši deo života. Vesna je gošća Novog jutra.

"Hit jutra" rezervisan je za Sanju Vasiljević i njenu novu pesmu "Na moj račun"

#Aleksandar Vulin

#Novo jutro

'