AKTUELNO

I ovaj vikend, ali i pre svega sedmicu, TV Pink zavšila je kao najgledanija televizija u Srbiji. Od sedam, čak pet dana, Pink je bio UBEDLJIVO najgledanija televizija u Srbiji, dok ostala dva, najgledanija komercijalna televizija koja je u zbiru imala veći procenat auditorijuma od ostalih komercijalnih emitera zajedno.

Istraživanja pokazuju da je tokom vikenda, Pink bio izbor najvećeg dela publike, i gotovo svih posebnih grupa gledalaca, među kojima se najviše ističe publika urbanih sredina i starosti od 18-49 godina.

Jedina zvanična merenja TV gledanosti za subotu govore da je udeo u gledanosti Pinka neverovatnih 21%, što je jednako udelu drugoplasiranog Javnog servisa i trećeplasiranog komercijalnog emitera zajedno! TV Pink je u subotu čak 18 sati njagledanija TV stanica u Srbiji! Ne samo što je u danu čak 18 sati najgledanija, TV Pink je od toga 11 sati gledanija od druga dva komercijalna emitera i Javnog servisa zajedno. Pored toga, u subotu je među top 20 najgledanijih emisija u danu, čak 15 Pinkovih.

Spektakluarnu završnicu jubilarne pete sezone muzičkog sou program „Pinkove zvezdice All stars“ pratilo je približno 1.100.000 gledalaca, dok je tokom petočasovnog direktnog prenosa, ubeljivo najgledanija emisija bila nešto više od četiri sata. Još jedno veliko finale pratili smo u nedelju. Završnicu Pinkovih zvezda All talents, u direktnom prenosu pratio je milionski auditorijum.

Foto: TvPink Printscreen

U subotu je počela finalna nedelja i borba za pobednika u rijalitiju koji i u ovoj nedelji beleži fantastične rezultate gledanosti. Tokom sva tri dana vikenda, verna pinkova publika pratila je gotovo sva direktna uključenja u Zadrugu, ali i specijalne emisije: Zadruga-Nominacije, ali i Izbacivanje sa udelom u gledanosti od gotovo 24% i auditorijumom od 1.100.000 gledalaca. Nedelju popodne gotovo 20% auditorijuma provelo je uz emisiju „Zadruga-Pitanja starih zadrugara“.

Foto: Pink.rs

Prethodna tri dana obeležile su i serije inostrane produkcije: „Elif“, „Istanbulska nevesta“ i „Ljubav iz osvete“ koje se tokom oba dana nalaze u top devet najgledanijih emisija u danu.

Foto: Pink.rs

„Nacionalni dnevnik“ tokom sva tri dana vikenda je ubedljivo najgledanija inforamtivna emisja svih komercijalnih emitera, dok su i ostali foramti naše inforimativne redakcije ostvarili fantastične rezultate: Popodnevni, ali i Nacionalni dnevnik u 13h su među najgledanijim emisijama, Zikina sarenica, kao i „Poslednja vest“ sa najnovijim informacijama. „Novo jutro“ u subotu i nedelju je izbor gotovo 26% auditorijuma, tako da je naš Jutarnji program najgledanija jutarnja emisija svih emitera! Relativno nov, a već veoma uspešan projekat naše kuće, emisija „HIT TVIT“ beleži odlične rezultate u večernjem udarnom terminu. Dok je Pinkov nedeljni politički talk show pratio milinoski auditorijum, emisiju sličnog sadržaja gledalo je približno 200.000 gledalaca, ili ti pet puta manje auditorijuma u odnosu na pink. „Hit Tvit“ je među 6 najgledanijih emisija, dok je nedeljni politicki talk show na drugoj televiziji 79 emisija u danu.

Foto: TV Pink Printscreen

I zabavne talk show emisije tokom vikenda pozicionirane su kao najgledanije. Subota je rezervisana za „Magazin IN-Vrelo leto uz letnji specijal“ koji je ubedljivo najgledaniji u terminu svog emitovanja, dok je u istom danu, 20% auditorijuma ispratilo reprizno izdanje emisije „Paparazzo lov“. Nedelja je vreme za premijerne minute u „Premijera Vikend Specijalu“ koji je na zvaničnim top listama među sedam najgledanijih emisija u danu i ubedljivo najgledaniji u svom terminu.

Mi slavimo zajedno sa vama, a tek ćemo slaviti, jer smo 25 godina najgledanija televizija u Srbiji upravo zbog vas. Hvala vam na ukazanom poverenju. Ostanite uz Vaš TV Pink.

#Gledanost

#Televizija Pink

'