AKTUELNO

Vaša dobra navika – svakog vikenda od 10 do 13 sati na TV Pink

Planina izuzetne lepote, prošarana planinskim rečicama i visokim borovima – Zlatibor, u svom turističkom centru će u subotu, 29. juna, ugostiti ekipu karavana emisije „Žikina šarenica“, dok će u nedelju od 10 sati prenos na TV Pink biti iz Novog Pazara.

Foto: Pink.rs/MK

Uz koleginicu Mariju Egelja, autor i voditelj Živorad Žika Nikolić će na početku subotnje emisije predstaviti grupu „Raspevani Zlatibor“, koji će uz prizore raskošne lepote ove planine snimljene dronom, izvesti numeru „Lepo ti je rujnom zorom...”. U improvizovanom studiju sa Žikom će razgovarati direktori Turističkih organizacija Zlatibor - Vladimir Živković, i Dragačevo - Mihajlo Nikolić.

O izgradnji najduže gondole na svetu na ovoj planini govoriće Bojana Božanić, direktorka JP “Gold Gondola”, a gledaci će videti snimak trase kojom će ići. Naravno, neće Žika zaobići ni važna kulturna dešavanja u ovom kraju, kao ni vredne meštane i njihove proizvode.

Foto: Pink.rs

Nekoliko video razglednica vas učekuje u subotnjoj emisiji, a videćemo i kako je proteklo otvaranje tamošnjeg Centra za kulturu, kakve skulpture krije atelje umetnika Miladina Lekića, može li se Zlatiborom skijati na nordijski način, ali i da li je reporter Milan Raonić imao hrabrosti da sedne na najduži zip lajn u Srbiji.

Među pevačima publiku će pričom i pesmom zabavljati Snežana Djurišić, Slobodan Mulina, “Beogradski trubači”, Jellena i drugi.

#Televizija Pink

#emisija

#Živorad Žika Nikolić

#žikina šarenica

'